Сьогодні відбулося перше організаційне засідання депутатської комісії, яка займатиметься питанням фінансування доріг. Про це повідомляє офіційний сайт Волинської обласної ради.

Читайте також: У бюджет Волині заклали більше 8 млрд гривень

Нагадаємо, такий дорадчий орган рада створила на останній сесії, за пропозицією депутата Івана Киричика. До комісії увійшли представники різних політичних сил. Від УРОП  - Іван Киричик, від "Солідарності"  -  Віктор Козак, від "Батьківщини" - Ігор Лех,  від "Свободи" - Юрій Цейко, від фракції Радикальної партії - Юрій Ройко, від "Самопомочі" - Олексій Панасюк , від фракції "Наш край" - Михайло Скопюк, а також позафракційний депутат Михайло Імберовський.

Депутати обради головою комісії Юрія Цейка, Ігоря Леха -- заступником голови, а Михайла Імберовського секретарем.

Депутати вирішили звернутися до голів районних рад  та очільників ОТГ, щоб вони підготували пропозиції для розподілу субвенції з державного бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Нагадаємо, на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок відповідної субвенції з  державного бюджету, що передбачені у державному бюджеті на 2018 рік для області заплановані видатки  в сумі 393 913,5 тис. грн (дорожній фонд).

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter