Український співак Монатік взяв участь у церемонії нагородження преміями M1 Music Awards. На світській події його супроводжувала дружина Ірина Демічева, яка приголомшила громадськість розкішним та дещо пікантним вбранням.

Читайте також: Дружина луцького співака змінила прізвище і показалася у відвертому наряді

Як відомо, урочисте вручення M1 Music Awards 2019 відгриміло 30 листопада. У Палаці Спорту зібрались чи не всі представники вітчизняного шоу-бізнесу, щоб підтримати своїх колег та позмагатись за престижні статуетки. І хоч подія пройшла 2 дні тому, зірки і досі продовжують ділитись із підписниками блогів ефектними знімками з церемонії. 

Так, на фейсбук-сторінці Ірини Демічевої з'явились знімки з особливого вечора. На M1 Music Awards вона підтримувала свого чоловіка, який отримав одразу три статуетки: Монатік переміг у номінаціях "Співак року", "Кліп року" та Dance parade. 

Для рідкісного публічного виходу Ірина Демічева обрала стильний світлий комбінезон з мережива. Вбрання підкреслювало її форми та мало досить пікантне глибоке декольте. До образу дружина Монатіка підібрала лаконічні прикраси і туфлі-човники. Ймовірно, авторами вбрання стали дизайнери Іван Фролов та Анна Лукашевич, яким Ірина Демічева подякувала у дописі. 

Читайте також: Лучанин Дмитро Монатік зніметься в українській комедії

"Велика подяка і любов професіоналам своєї справи, справжнім чарівникам Івану Фролову та Анні Лукашевич. Ви не тільки шиєте приголомшливий одяг, костюми, які є витворами мистецтва, але й окриляєте людей, істинні терапевти краси", – написала вона.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook