Перша леді Марина Порошенко не стане гостею на "Осінньому балі", який відбудеться у Луцьку 28 вересня, інформує Волинь-Нова. Подію прийме "ПортCity", початок о 16:00.

Читайте також: У Луцьку відбудеться бал для "особливих" діток

Бал організований для дітей та підлітків з особливими потребами. У ньому візьмуть участь вихованці Луцького навчально-реабілітаційного центру, а також члени громадських організацій "Батьки дітей із синдромом Дауна", "Сильні діти", "Ресурсний центр "Кольорова капустинка", "Спілка батьків інвалідів із розладами аутичного спектру "Янголята", батьків дітей із психо-фізичними вадами розвитку "Повір у себе", Центр реабілітації інвалідів з дитинства "Джерело життя", Державна реабілітаційна установа "Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю "Пролісок". Серед почесних гостей буде танцюрист і хореограф Владислав Яма (на фото), який дасть майстер-клас із виконання одного з традиційних бальних танців.

Раніше голова облдержадміністрації Олександр Савченко повідомляв, що була запрошена на свято дружина Президента Марина Порошенко. Однак, перша леді України не зможе відвідати Волинь.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter