Священник і паламар, які були присутні на похороні луцького гінеколога Ореста Тимчака, у якого після смерті виявили коронавірус, нині перебувають у самоізоляції й чекають результатів аналізів.

Читайте також: У районі на Волині зафіксували випадок зараження коронавірусом

Про це повідомив голова інформаційно-видавничого центру Волинської єпархії ПЦУ Віталій Собко, пише ІА "Волинські новини".

"Священик, який відправляв похорон, перебуває вдома на карантині, в самоізоляції. Але про те, що він заразився, я вперше чую, – прокоментував протоієрей. – На карантині в самоізоляції також перебуває і паламар. Знаю, що паламар зробив аналіз і чекає на результат. То я думаю, що і священник зробив".

Нагадаємо, 66-річний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Орест Тимчак помер 29 березня в інфекційній лікарні. Основна причина смерті – серцевий напад. Прощалися із покійником 30 березня у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору Луцька. 31 березня тут здійснили дезінфекцію.

Читайте також: На Волині підтвердили нові випадки захворювання на коронавірус, повідомили скільки ще підозр

4 квітня стало відомо, що лікар і медична сестра, які робили розтин хворого на коронавірус гінеколога, отримали позитивні результати тесту на COVID-19. Результати ще однієї медсестри очікують.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook