У ніч на п’ятницю, 20 листопада, двоє новообраних місцевих депутатів від "Європейської солідарності" Микола Пущак та Андрій Жидачек на позашляховику Mercedes G 500 намагалися заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів. 

Читайте також: Партія Порошенка знову здійснює фальсифікацію виборів (фото)

Близько 00:10 у будинок №2 на вул. Радоцинській у Пустомитах позашляховик Mercedes Gelandewagen виїхав на сходи, які ведуть до входу багатоповерхівки. На передньому пасажирському місці сидів депутат від "ЄС" до Пустомитівської міської ради Андрій Жидачек. З’ясувалось, що у цьому будинку живе Андрій Жидачек. Про це пише ZAXID.NET.

Спроби заїхати на Mercedes G 500 в під’їзд потрапили на камери відеоспостереження, які встановленні по периметру будинку. На записі видно, що у двір багатоповерхівки заїжджає авто, минає парковку і на кілька хвилин зупиняється перед входом до під’їзду. Через деякий час автомобіль рушає з місця і починає їхати до дверей під’їзду по сходах. З другої спроби машині вдалося піднятися сходами на ґанок будинку. Кілька хвилин депутати сиділи в авто, а потім заднім ходом спустилися назад.

За кілька хвилин з авто вийшли Андрій Жидачек та ще двоє чоловіків. Один з них зняв з машини реєстраційні номери. Далі вони певний час спілкувалися біля автомобіля. Потім двоє чоловіків поїхали, а Андрій Жидачек зайшов у будинок. Судячи з поведінки чоловіків, вони, ймовірно, перебували у дуже нетверезому стані.

Читайте також: Байдуже на людські життя: спортклуб Порошенка працює у звичному режимі попри карантин (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook