Минулої доби до Луцького відділу поліції звернулося двоє лучан із заявами про те, що зловмисники шляхом обману та зловживання довірою ошукали їх на майже 23 тис. грн. За обома фактами шахрайств поліція проводить досудові розслідування, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Читайте також: У Луцьку 21-річний хлопець обікрав пенсіонера на зупинці

Учора до правоохоронців звернувся 25-річний житель обласного центру та повідомив, що напередодні під приводом продажу йому телефону через інтернет-сайт його ошукали на 18 тис. 400 грн.

Із аналогічною заявою звернулася 20-річна лучанка. Вона повідомила, що через інтернет-мережу, під приводом отримання завдатку за оренду квартири, зловмисники заволоділи її грошима у сумі 4,5 тис. грн.. Гроші дівчина перерахувала на вказаний шахраями рахунок.

За обома фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають заходи спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих кримінальних правопорушень і притягнення їх до відповідальності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook