В Атлантичному океані внаслідок шторму зникло судно "Bourbon Rhode", серед членів екіпажу якого були громадяни України. 

Читайте також: Український корабель загорівся біля берегів Африки, зник моряк

Судно Bourbon Rhode, яке зникло в Атлантичному океані і на борту якого перебували українці, затонуло, повідомляє УНН з посиланням на інформацію надану судновласником Вourbon Group.

"Підтверджено, що судно затонуло. Пошуки продовжують вестись у погодних умовах, які покращуються", – повідомила компанія.

Також, судновласник підтвердив, що були врятовані троє членів екіпажу. Їх виявили завдяки літаку Falcon 50, що був спрямований у зону пошуку ВМС Франції.

Врятованим членам екіпажу, які перебували на рятувальній шлюпці, наразі надається необхідна допомога. Пошуки, зокрема і за допомогою авіації, тривають. До пошуків долучилися інші судна, які перебувають у регіоні, де сталася катастрофа.

Читайте також: У Чорному морі потонув корабель з пасажирами (відео)

Як повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич, станом на 18 годину 28 вересня врятовано двох громадян України, які перебували на судні, зниклому в Атлантичному океані. 

"За інформацією судновласника, трьох членів екіпажу врятовано. Два з них – громадяни України. Рятувальна операція триває", – повідомив Кирилич

Зазначається, що пошукова операція ускладнюється ураганом Лоренцо.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook