13-річний школяр, який постраждав внаслідок ДТП на проспекту Молоді, 11 червня, перебуває у одному із відділень інтенсивної терапії Волинської обласної дитячої лікарні.

Читайте також: 17-річна лучанка, яка постраждала у смертельній аварії на Рівненщині, потребує термінової допомоги

Про це ІА Волинські Новини повідомив головний лікар Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергій Ляшенко.

За словами медика, у результаті аварії дитина отримала політравму (множинні травми), закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи тазу та гематому селезінки.

"За станом на сьогодні хлопчик знаходиться на консервативному лікуванні, тому що у випадку якби протягом доби відбулося загострення клінічних проявів, дитину довелося би оперувати. Наразі стан пацієнта можна розцінювати як такий, що має помірну позитивну динаміку. Поки що хлопчик перебуває на лікуванні у відділення інтенсивної терапії №1", – розповідає Сергій Ляшенко.

Читайте також: У Луцьку розшукують свідків аварії, у якій збили пішохода

Лікар зазначив, що поки робити якісь прогнози щодо подальшого лікування чи стану дитини – рано. Однак, зауважив, що медики сподіваються, що розрив селезінки капсулюється, а тому оперативного втручання вдасться уникнути.

"Важливо одне. Прогнози – позитивні", – резюмував Сергій Ляшенко.

Нагадаємодорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждала дитина, трапилася учора, 11 червня, близько 13.30 на проспекті Молоді в Луцьку. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook