Український співак і актор Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо, розповів про напад на себе.

Читайте також: Невідомі напали на DZIDZIO у Києві

"Я хочу звернутися до всіх і розповісти ситуацію, яка вчора відбулася зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людина не слов'янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим який на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком", - написав Хома на своїй сторінці в Instagram.

Співак зазначив, що через отримані травми змушений лягти в лікарню.

"Вчора я перебував в стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні вранці я відчуваю себе гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я перебуваю в лікарні і змушений буду провести тут всі новорічні свята", - підсумував співак.

Читайте також: "DZIDZIO" випустив новий романтичний кліп

Дзідзьо також сказав, що змушений скасувати всі концерти мінімум на місяць. Адже після отриманої травми виступи можуть згубно вплинути на його слух.

"Я звертаюся до всіх наших концертниї партнерів, замовників, і прошу пробачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі скасовуємо корпоративні виступи в Новорічну ніч. Для мене як для музиканта в першу чергу важливий мій слух, який я можу втратити", - розповів Хома.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter