Диспетчери і працівники луцьких автостанцій, а також перевізники, здивовані заявами керівництва про те, що відсьогодні автостанція №1 припинить свою роботу. З їхніх слів, автобуси курсуватимуть у звичному режимі.

Читайте також: На Волині пекарня нахабно дурить покупців

Вранці 6 серпня на офіційному сайті ПрАТ "Волинське обласне підприємство автобусних станцій" з’явилось повідомлення про те, що АС №1 припиняє свою роботу від 7 серпня через захоплення території одним з підприємців. Повідомили, що квитки, мовляв, перестануть продавати вже сьогодні з 15:00.

Як повідомила виконувачка обов'язків ПрАТ "ВОПАС" Наталія Гітун, частину рейсів, ймовірно, спрямують на АС№2 міста Луцька (район вулиці Львівської). Проте касири цієї автостанції заявили, що про це вперше чують і такій заяві дуже здивувались, про це повідомляє Інформаційне агенство Волинські новини.

"В нас ні місць, ні платформ немає під таку кількість автобусів, ви щось плутаєте, напевне", − зазначила касир автостанції.

Спростували інформацію про закриття автостанції і безпосередньо на гарячій лінії АС№1. Як зазначила працівниця, автобуси їздитимуть відповідно до розкладу, каса теж працюватиме.

Читайте також: На Волині затримали депортованого росіянина (ФОТО)

Нічого не чули про "закриття" автостанції і перевізники. Приміром, директор Володимир-Волинського АТП 10707 Володимир Дячук каже, що чує про це вперше.

"Нам офіційно чи не офіційного нічого ніхто про закриття не казав. Ні я, ні мої колеги, про це не в курсі", − резюмував Дячук.

Директор ПАТ "Горохівське АТП 10764" Сергій Шелест зазначив, що інформацію про закриття автостанції він прочитав у ЗМІ, проте керівництво автостанції до нього не зверталось, інформацію не коментувало та не підтверджувало. Аби уникнути незручностей як резервне місце посадки і висадки пасажирів перевізник використовуватиме АС №2.

"Ми вже попереджуємо пасажирів. По маршруту руху автобусу передбачена зупинка на АС №2. Автобус їхатиме спочатку на АС №1, якщо вона дійсно не буде працювати, то пасажирів забиратимуть з АС №2", − зазначив він.

Як раніше повідомлялось, автостанцію "закривають" на знак протесту, аби поліція та влада звернули увагу на проблему з місцевим підприємцем. При чому автостанція – приватна юридична особа, як і бізнесмен, на якого скаржаться. Тому, ймовірно, гучною заявою про закриття АС №1 могли вирішити привернути увагу чи шантажувати учасників конфлікту.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter