Сімейний конфлікт переріс у криваву різанину. Відомий у Луцьку ковбасник, колишній кандидат в депутати від блоку Петра Порошенка "Солідарність" Святослав Хорошенко – вдарив дружину ножем у живіт. Потерпілу госпіталізували до лікарні.

Читайте також: Депутат Луцькради хоче знищити конкурентів по гральному бізнесу?

Цей інцидент трапився 11 лютого на вулиці Арцеулова у Луцьку. Чоловік під час сімейного конфлікту штрикнув ножем у живіт свою дружину. Жінку з пораненням поперекового відділу хребта шпиталізували до лікарні. Як виявилося ножа дружині в живіт встромив відомий у Луцьку ковбасник та колишній кандидат в депутати до Луцькради від президентської "Солідарності" – Святослав Хорошенко.

Станом на 21 лютого дружина Святослава Хорошенка була ще у лікарні. У сім'ї Хорошенків двоє дітей. З власних джерел нам стало відомо, що діти були присутні під час кривавого конфлікту батьків.

Очевидно, що подружжя живе заможно – великий паркан, а за ним два величезних будинки. Однак сусіди кажуть, що там проживають батьки. Молода сім'я, у якій сталося горе, живе у квартирі. Де саме – не знають. Про конфлікт між Святославом та Іриною чули. Та що там сталося насправді – не знають.

Читайте також: Депутат Луцькради прийшов у светрі за майже 1000 євро на засідання комісії

Дуже цікаво знати чи все таки відкрила поліція кримінал на Святослава Хорошенка. Бо зважаючи на статус цієї сім'ї, все можуть зам'яти. Як у воду дивилися – у поліції повідомляють, що кримінальне провадження не відкрили. Бо дружина не написала заяву.

"Дивіться у даному випадку кримінальне провадження могло бути розпочате у формі приватного обвинувачення. Аби підставою слугувала заява потерпілого щодо кримінального правопорушення. Однак потерпіла відмовилася писати заяву. І відповідно до статті 477 Кримінально-процесуального кодексу України в даному випадку кримінальне провадження не було розпочате. В даному випадку йдеться про приватне обвинувачення. І ті, тілесні ушкодження, які отримала потерпіла – передбачали б відкриття кримінального провадження якби вона з відповідною заявою звернулася у поліцію. Вона відмовилася писати таку заяву", – зазначив Віктор Гомоль, керівник сектора комунікацій ГУНП у Волинській області.

Святослава Хорошенка у Луцьку добре знають. Він директор великого ковбасного підприємства. Пробував себе у політиці. У 2015 році Хорошенко балатувався у депутати Луцької міської ради від партії "Солідарність". До ради тоді він не пройшов. Відомий він і скандальними речами – у вересні 2016 року Хорошенко викрав у водія таксі особисті речі та побився з ним. Про це повідомляла патрульна поліція.

А ще Хорошенка добре знають у селі Прилуцьке, що поблизу Луцька. Тут є школа збудована за спонсорські гроші Хорошенка. Школа пішла тріщинами Тепер її розбирають, але вже за кошти державні. Історія була така: у 2009 році перед виборами голова Ківерцівської райдержадміністрації Леонтій Кричкевич домовився з місцевим підприємцем Святославом Хорошенком про бартер. Він дав Хорошенку 12 гектарів землі поблизу вїзного знаку у Луцьк. Натомість підприємець мав виділити кошти на будівництво одного корпусу школи.

Так і сталося однак зводити корпус розпочали господарським методом без жодних документів. Будували школу батьки і вчителі воїми руками. Школу побудували без жодної державної копійки. ЇЇ будівництво повністю профінансував Святослав Хорошенко. Однак тепер цю школу розбирають, бо ж школа пішла тріщинами. І розбирають за державні кошти. Прилуцька сільради і ківерцівська райдержаміністрації виділили на це мільйон.

В підсумку, діти залишилися без школи, сільрада та райдержадміністрація замість того щоб будувати нову школу виділяють мільйон щоб розібрати ту, яку побудував Хорошенко. Найкраще себе тут відчуває Хорошенко – земля, яку йому надали за будівництво школи досі у нього. Він її продає.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook