Екс начальник Волинської митниці Віктор Кривіцький, якому нещодавно оголосили підозру, серед білого дня вивіз зі свого кабінету речі. До цього часу кабінет голови митниці був під замком. А новий головний митник Волині Андрій Войцещук навіть не пробував заселитися на своє законне робоче місце. Що вивозив Кривіцький, якому шиють кримінал за корупцію і чому двері у цей кабінет броньовані?

Читайте також: Через особистий конфлікт: екс-очільник Волинської митниці незаконно стежив за підлеглим і його сім'єю

Про кабінет очільника волинської митниці ходять легенди. Кажуть, що двері у кабінеті не прості, а броньовані і подейкують, що вікно у цьому кабінеті замуроване.

Колишній керівник волинської митниці Віктор Кривіцький неодноразово ставав героєм сюжетів. Як виявилося, нещодавно екс-чиновник примудрився всидіти на двох кріслах одночасно. Понад рік тому Кривіцького підвищили до заступника голови ДФС України, проте з посади очільника волинської митниці він теж не пішов. За сумісництвом обіймав дві посади. Цікаво тільки, як йому зарплату нараховували, бо ж трудова книжка його лежала на митниці, поки він керував ДФС у Києві. 

Зрештою, коли з посади заступника голови ДФС Кривіцького звільнили, він якимось дивом лишився керівником митниці. І це попри те, що активісти влаштовували пікети у Києві та звинувачували його у корупції. Зрештою, після цих скандалів, Кривіцький пішов на тривале "лікарняне", а йому навздогін оголосили підозру у корупції. 

Тим часом на волинській митниці з'явився новий керівник Андрій Войцещук, але навіть він не посмів зазіхнути на кабінет голови.

Читайте також: Екс-голова Волинської митниці уникнув домашнього арешту

Проте сьогодні, 30 липня, віктор Кривіцький приїхав на свою колишню роботу і вивіз із кабінету усе, що вважав за потрібне. 

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook