15 грудня на мітингу під ДБР п'ятий президент Петро Порошенко висловив підтримку колишній народній депутатці Тетяні Чорновол, якій бюро інкримінує вбивство під час пожежі в офісі "Партії регіонів" у 2014 році.

Читайте також: "Мені вдалося зняти санкції, які діяли проти Януковича": Порошенко похизувався сумнівними досягненнями

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Ми тебе чекаємо в українській Верховній Рад. Ми зробимо все, щоби найближчим часом Тетяна отримала мандат народного депутата, бо ми насправді вважаємо, що такі як Тетяна, − абсолютно безкомпромісна, жінка, яка втратила на війні чоловіка, жінка, яку намагалися залякати тітушки, але, яка сміливо виступала і проти Януковича, і проти його тітушок", − зазначив Порошенко.

Читайте також: "Ви зруйнували моє життя та обікрали армію": у Рівному АТОвець "нагнув" "Мародера" Порошенка (відео)

Нагадаємо, депутатка Верховної Ради VII скликання Тетяна Чорновол на пресконференцію першого заступника директора ДБР потрапила не через вхід, як усі нормальні люди, а через паркан. До того, ж цей паркан охороняли та його обгороджено колючим дротом. 

На сіданні у справі екснардепа Сергія Пашинського стався інцидент за участі колишнього нардепа Тетяни Чорновол, яка напала на представника ЗМІДмитра Кучера. Кучер перебував у суді з редакційним завданням. Він поспілкувався з Чорновол та запитав про її ставлення до суду. Згодом журналіст почав знімати як Пашинський обіймався з Парубієм. В цей момент Чорновіл вихопила у нього телефон. Під час спроби забрати ґаджет назад вона його ще й подряпала.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook