Секс – це не лише про коливання взад-вперед. Це надзвичайно приємний процес, який дарує задоволення вам обом. А якщо ще й не забувати про ці 5 хитрощів, то секс вийде на абсолютно новий рівень.

Читайте також: Вчені назвали найсексуальнішу рису характеру

Якщо ти хочеш отримувати й дарувати ще більше задоволення під час сексу, тобі потрібно взяти на озброєння ці кілька хитрощів.

З їхньою допомогою можна перетворити звичайне заняття сексом на неймовірно приємний процес, від якого ніхто не захоче відмовитися, пише Maximum з посиланням на MPort.

  • Прелюдії

Попередні ласки приємні та щирі, на думку дам – це прояв чоловічої любові. До того ж прелюдія підготує її до подальшого процесу насолоди. Не варто забувати про те, що партнерці потрібно дещо більше часу для розігріву. Тож варто потурбуватися про те, щоб вона була фізично й емоційно налаштована на секс.

  • Романтика

Свічки, романтична музика, напівтемрява, квіти та шампанське. Так, це звучить та виглядає шалено банально. Але ніхто не сперечатиметься з тим фактом, що романтична атмосфера позитивно вплине на клімат у спальні. Якщо ти все правильно зробиш, то твоя кохана почуватиметься максимально розкутою та готовою до експериментів.

  • Легка агресивність

Можна додати до заняття сексом нотку агресії. Відкрийся первісним відчуттям. Розбуди у собі звіра. Це дозволить їй побачити перед собою сильного та впевненого чоловіка, котрий чітко знає, чого хоче. І конкретно у цей момент він хоче свою партнерку, яка лежить поруч з ним у ліжку.

Читайте також: 5 цікавих фактів про секс, про які ти навіть не підозрював

  • Фантазії

До заняття сексом потрібно підходити значно ґрунтовніше. Не соромся спитати у своєї коханої, що б вона хотіла спробувати. Це дозволить не лише втілити у життя її інтимні фантазії, а й неабияк урізноманітнити ваше сексуальне життя.

  • Голос

Мовчазний секс – не найкраще, про що ви могли б мріяти. Це пристрасне заняття просто зобов'язане супроводжуватися вигуками та словами. Ти можеш засипати її компліментами, а також говорити слова, які збуджують. Але не перестарайся, адже заняття сексом не повинне перетворитися на стендап.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook