На митному посту Ягодин вилучили партію незадекларованих аксесуарів для мобільних телефонів та годинників вартістю понад 285 тисяч гривень.

Читайте також: На Волині наркоторговець побив поліцейського (фото)

У пункті пропуску Ягодин у вантажівці виявили 1183 одиниці товару, вартість якого оцінюється понад 285 тисяч гривень. Про це повідомили в пресслужбі Волинської митниці Держмитслужби.

Для проходження митного контролю водієм, подано товаросупровідні документи, відповідно до яких у вказаному транспортному засобі переміщувався товар "Аксесуари для мобільних телефонів та годинників".

В процесі проведення повного митного огляду встановлено, що фактично у вантажному відсіку транспортного засобу крім товару вказаного у товаросупровідних документах, переміщується незаявлений вантаж. Як результат, працівниками Волинської митниці Держмитслужби виявлено 1183 одиниці незадекларованого товару, вартість якого оцінюється понад 285 тис. грн.

Читайте також: Волинського патрульного підозрюють у підробці документа

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, що тягне за собою накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення.

Відтак, 1183 одиниць незадекларованого товару вартістю понад 285 тис. грн. вилучено до рішення суду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook