Новопризначений глава Офісу президента Андрій Єрмак у четвер, 13 лютого, зустрівся з керівництвом посольств країн "Великої сімки", повідомляє прес−служба ОП.

Читайте також: Вигнали із кафе та заборонили заходити: звільнений Андрій Богдан у Києві потрапив у гучний скандал (фото)

Єрмак поінформував про ситуацію на Донбасі і майбутні кроки в рамках мінського процесу.

"Позиція президента залишається незмінною: ми хочемо зробити все необхідне, щоб припинити війну і провести місцеві вибори по всій території України наприкінці жовтня. Ми працюємо 24/7, тому що це стосується життя наших громадян", − сказав він.

Глава ОП нагадав, що нормандський саміт у Парижі був доволі успішним. Його результатом стало взаємне повернення утримуваних осіб наприкінці грудня, і нові списки вже передані в Мінську.

Читайте також: Президент змінив склад Ради національної безпеки і оборони

Єрмак також повідомив, що, за результатами вчорашньої зустрічі в Мінську, практично узгоджена одна з трьох точок для нового розведення. Однак, за його словами, українська сторона прагне максимально прискорити цей процес.

Він запевнив, що основною метою його діяльності як керівника Офісу президента буде забезпечення ефективної роботи Володимира Зеленського для успіху України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook