Під час сутички з активістами постраждав працівник поліції. Наразі медики надають йому необхідну допомогу. Активного учасника події доставили до управління поліції, інформує відділ комунікації поліції Києва.

Читайте також: Власники "євроблях" заблокували центр Києва і вимагають продовжити термін розмитнення

За попередньою інформацією, учасники акції намагалися перекрити рух на перехресті вулиць Шовковичної та Грушевського. Коли правоохоронці спробували врегулювати ситуацію, один із учасників здійснив наїзд на поліцейського.

Під час затримання правопорушник погрожувати порізати собі вени ножем. Аби вгамувати чоловіка, правоохоронці застосували сльозогінний газ.

Читайте також: Хто має стати прем'єр-міністром за Зеленського на думку українців: результати соцопитування

На місце викликали слідчо-оперативну групу та "швидку". Лікарі надають необхідну допомогу потерпілому поліцейському. Водія, який здійснив наїзд на правоохоронця, доставили до Печерського управління поліції, де встановлюють його анкетні дані та відбирають пояснення.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після проведення першочергової перевірки буде надана правова оцінка.

итайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook