В останній тиждень року з 27 по 30 грудня провідні професіонали комунального закладу "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Луцької міської ради» організували для дітей та молоді за місцем проживання в мікрорайонах міста "Новорічні свята спорту" - підведення підсумків за 2017 рік, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

27 грудня у приміщенні «Стріла» (б-р Дружби Народів, 13-а) КЗ "Спорт для всіх" провідний професіонал Галина Тимощук організувала захід як для дітей середнього і старшого шкільного віку, так і для малечі.

Святкова програма складалась з двох частин. Для малечі керівник секції із спортивних танців Дана Гетьман провела різноманітні конкурси, ігри, вікторини. Дітлахи веселились разом із казковими героями: співали новорічні пісні, водили хороводи, танцювали. По закінченні свята головні гості Дід Мороз і Снігурочка роздали всім учасникам дійства солодкі новорічні подарунки.

Для дітей середнього і старшого шкільного віку були запропоновані змагання з видів спорту: тенісу настільного, настільного хокею, шашок, дартсу і фризбі. Переможці і призери по закінченні змагань були нагороджені дипломами КЗ "Луцький МЦФЗН "Спорт для всіх", а всі учасники отримали солодощі.

Також 27 грудня у приміщенні "Білий м’яч" (вул. Конякіна, 35) КЗ "Спорт для всіх" провідний професіонал Юрій Остромецький провів "Новорічне свято спорту" для своїх вихованців. Програма заходу включала показові виступи з дзюдо та змагання з настільного хокею, дартсу і "Веселі старти". Кожен з учасників свята зміг знайти застосування своїм здібностям.

29 грудня для дітей та молоді за місцем проживання спортивні свята проводять: головний фахівець Центру Оксана Ящук - в привокзальному мікрорайоні (приміщення "Юність", пр-т Грушевського, 12), провідний професіонал Ніна Лисенко в мікрорайоні 33-го кварталу (приміщення "Олімпія", пр-т Відродження, 39) та провідний професіонал Юрій Тимцо в мікрорайоні 40-А кварталу (приміщення "Одісей", вул. Наливайка, 10).

Працівники центру "Спорт для всіх" запропонували своїм вихованцям на вибір взяти участь у веселих новорічних конкурсах і забавах, а також у змаганнях з видів спорту: дартсу, тенісу настільного, армрестлінгу, велогонці.

Завершилися проведення "Новорічних свят спорту" у 2017 році 30 грудня провідні професіонали Наталія Зінь в мікрорайоні Київського майдану (приміщення «Лучеськ», вул. Рівненська, 5) та Володимир Наумук в центральному мікрорайоні міста (приміщення «Атлет», вул. Степана Бандери, 13).

Наталія Зінь разом з дітьми заздалегідь готувались до проведення заходу: виготовляли ялинкові прикраси, гірлянди, прикрашали приміщення новорічно-різдвяними прикрасами. На її вихованців чекає святкова новорічна програма: конкурси, забави, вікторини, змагання з видів спорту. Усі охочі випробували свої сили та показали свою майстерність на спортивному святі.

Володимир Наумук провів новорічний квест "Пізнай своє місто". Програма квесту складалася із семи зашифрованих завдань у віршованій формі, а маршрут пройшов по центральних вулицях міста, а фінішували учасники квесту в історичній частині Луцька на площі Злуки, де й були нагороджені учасники цікавого інтелектуального заходу, дипломами та солодкими подарунками.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook