20 липня, у Будинку футболу відбулося жеребкування другого попереднього етапу Кубка України з футболу. Саме з цього раунду свій кубковий шлях у турнірі розпочне "Волинь".

Читайте також: Стало відомо, коли пройде ЧС-2022 з футболу

Згідно з жеребкуванням, суперниками "Волині" будуть футболісти друголігової "Таврії-Сімферополь", інформує офіційний сайт клубу.

Базова дата проведення матчів другого попереднього етапу Кубка України – 22 серпня. Поєдинок з "Таврією-Сімферополь" команда Андрія Тлумака зіграє на виїзді.

Читайте також: Визначився переможець ЧС-2018

Опоненти "хрестоносців" минулого сезону лише отримали професійний статус і відразу стали однією з найкращих команд групи Б у Другій лізі та посіли четверту сходинку таблиці поступившись команді "Енергія", що посіла третє місце, через гіршу різницю забитих та пропущених м'ячів.

Слід зазначити, що дана "Таврія" є правонаступницею першого чемпіона України – сімферопольської "Таврії", яка після анексії Криму припинила свої виступи в чемпіонаті України у сезоні 2013-14. Після дворічної перерви її було відроджено в місті Берислав Херсонської області, де команда виступає дотепер.

Взагалі ж "Волинь" та "Таврія" мають широку історію протистоянь. Двічі команди перетиналися у Кубку України: у сезоні 1996-97 у Луцьку наша команда переграла кримчан у матчі 1/16 фіналу змагань з рахунком 1:0, а у сезоні 2009-10 знову ж таки на "Авангарді" на стадії півфіналу поступилася майбутньому володарю трофею – 1:2.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter