Сьогодні, 11 липня, близько 9:20, на автодорозі М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ", біля с. Весняне водій вантажного автомобіля DAF скоїв наїзд на 48-річного водія Skoda Kodiaq, який зупинився на узбіччі змінити шину. З місця події водій вантажівки зник.

Читайте також: Директора величезного луцького заводу знову спіймали п'яним за кермом

Внаслідок автопригоди автомобіль отримав механічні пошкодження, а водій кроссовера зазнав тілесних ушкоджень та був доставлений до медичного закладу, у якому, попри зусилля лікарів, невдовзі помер, повідомляє поліція Миколаївської області.

Правоохоронці вилучили частки транспортного засобу, які були залишені на місці аварії, та розпочали пошуки автомобіля і водія причетного до автопригоди.

Транспортний засіб правоохоронці розшукали вже на території Одеської області. Вантажівка мала видимі механічні пошкодження.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція статті передбачає покарання до восьми років ув'язнення.

Наразі за процесуального керівництва обласної прокуратури слідчі затримали правопорушника у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Як відомо, фура наїхала на 48-річного працівника прокуратури Миколаївської області Андрія Крупку, який зупинився на узбіччі, щоб поміняти пробите колесо у машині.

Читайте також: Вантажівка "Rochen" розтрощила буса, водій загинув (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook