Відома російська і латвійська співачка Лайма Вайкуле не збирається відвідувати Крим з гастролями, і навіть вважає, що їй це "заборонено".

Читайте також: Блог про зв'язки українського шоу-бізу з РФ викликав скандал

Про це артистка заявила в інтерв'ю "Думській".

Журналіст поставив Лаймі Вайкуле питання про те, чи погодилася б вона відвідати з гастролями Крим, на що співачка відповіла негативно.

"Ні. Нам заборонено. Нам, європейцям. Я туди не поїду, який би гонорар мені не пропонували", – відповіла Вайкуле.

Крім того, Вайкуле висловила позитивну думку про руйнування СРСР. На її думку, тепер для молодих артистів "відкриті всі двері".

Читайте також: Зраджував, коли була вагітна: спливли нові факти про чоловіка Ані Лорак

"Яке щастя сьогодні для молодих виконавців! Взяв, зняв на телефон і виставив свою творчість в інтернет. Раніше навіть мріяти про це не можна було! Були худради. Я була невиїзною. Міністерство культури СРСР відправляло мене на міжнародний конкурс, а в цей же час інші інстанції говорили, що мені не можна їхати. Це був такий жах. Не знаєш, що вдягти. Не знаєш мови. Ти як щеня, викинуте у воду. Тому у молодих зараз таке щастя. Вони не розуміють, які вони щасливі. Для них всі двері відкриті. Люди світу!" – розповіла співачка.

На питання про ностальгію за СРСР Вайкуле також відповіла негативно.

"У мене немає і не може бути ностальгії за СРСР! Я щаслива, що все це зруйнувалося. Хоча було важко", – сказала Вайкуле.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter