У Сумах затримано жінку, яка взяла у заручники сина своєї подруги та погрожувала відрізати йому голову, якщо їй не повернуть з дитячого будинку доньку.

Читайте також: 15-річна дівчинка загинула від розриву гранати на очах у дідуся

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Сумській області.

"Подія сталася сьогодні в Сумах. Близько 8 години ранку на лінію "102" надійшло повідомлення що в квартирі однієї з багатоповерхівок по вул. Охтирська жінка зачинилась з сином своєї подруги та погрожує його вбити. Вимагає привести власну трирічну доньку, яку, з її слів, подруга вночі віддала до дитячого будинку", – йдеться у повідомленні.

За словами заступника начальника ГУ НП в Сумській області Володимира Бабича, "спочатку перемовини ми проводили через віконні грати. Жінка була в неадекватному стані і реально погрожувала дитині відтяти ножем голову, хлопчик був дуже наляканий і плакав".

Читайте також: П’яний водій насмерть збив дитину та втік на Сумщині

Встановлено, що вночі вона з подругою розпивала спиртне. Після чого подруга і віддала її доньку до дитячого будинку.

"І сьогодні в такий неадекватний спосіб жінка вирішила її повернути. Я разом із психологом усіма доводами намагались її заспокоїти. Була привезена з дитячого будинку дівчинка. Жінка через вікно передала нам свого заручника та ніж в обмін на власну дитину", – сказав Бабич.

Наразі жінка затримана. По даному факту в поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2ст. 147 (захоплення заручників). Покаранням за скоєне, жінці може стати позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter