Попри складну економічну ситуацію цукровиробники впевнені, що галузь потрібно розвивати, адже, Волинь має все для вирощування солодких коренів.

Сьогодні врожайність цукрових буряків є рекордною, а на Гнідавському цукровому заводі «гаряча пора», тут запевняють: працюватимуть стільки, скільки буде потрібно.

Успішне завершення сезону 2017-2018 років дозволить Гнідавському цукровому заводу продовжувати продуктивну роботу направлену на модернізацію та реконструкцію виробництва. Вже сьогодні пішли перші проплати закупівлі пресів глибокого віджиму марки «Babini».На стадії завершення переговори із встановлення 

Завдяки таким новаціям виробництво «солодкого піску» на Гнідавському цукровому заводі вийде на якісно новий рівень, збільшаться об’єми переробки коренеплодів, а відповідно і потужності підприємства.

«Сьогодні Гнідавський цукровий завод має далекоглядні перспективи, ми виготовляємо цукор, який є конкурентоспроможним не тільки на українському ринку, але й міжнародному. Дуже важливо щоб наша продукція складала гідну конкуренцію міжнародному виробництву», – розповідає керівник Гнідавського цукрового заводу Ростислав Новосад.

На підприємстві розповідають, що планували цього річ завершити сезон цукроваріння до 10 грудня, однак висока врожайність і не гнучка політика іншх цукрових заводів до товаровиробника, коли селянин залишається один на один зі своїм буряком, змушують підприємство продовжити сезон цукроваріння на 

Незважаючи на чималі відстані, сільгоспвиробники надають перевагу саме Гнідавському цукровому заводу, адже бачать тут стабільність, що дозволяє отримати прибутки за важку селянську працю.