Голос країни 2021 тріумфально стартував у неділю, 24 січня. Одинадцятий сезон отримало статус "Перезавантаження", однак багато прихильників конкурсу талановитих українців лишилося невдоволеними.

Читайте також: Назвали "рагуля" та "рагулиху" року (відео)

Річ у тім, що після показу першого ефіру на YouTube почали з'являтися окремі відео з виступами всіх учасників. Проте кожен з роликів виявився обрізаним - на ньому лише виступ вокалістів без реакції суддів, вибору зіркового тренера і навіть історії учасників, пише РБК.

Через це фани шоу з України та інших країн, які не мають змоги чи б то бажання дивитися "Голос" по телевізору, почали обурюватися.

Як приклад, наведемо виступ колишнього учасника групи "Сальто назад". Вокаліст виступає під іменем Саша Таб і зізнався, що прийшов на проєкт, аби перезавантажити себе і свою творчість. Він виконав "О, мамо" гурту "Сальто назад" і потрапив до команди Діми Монатіка.

Читайте також: Ведучий "Орла і Решки" ледь не загинув під час зйомок шоу (фото, відео)

Фани шоу залишають безліч гнівних коментарів, а дехто навіть прощається з "Голосом" через таке нововведення. Ось деякі з відгуків:

  • Голос, ви втратите перегляди в ютюбі через обрізану версію. Почитайте коменти!

  • Чому немає реакції суддів? Невже так складно викласти повну версію? Повне розчарування!

  • Люди, у яких немає можливості подивитися голос по ТБ: "Ну да, ну да... Пішли ми..." Ні коментарів суддів, ні історій учасників, я так чекала Голос...

  • Жах! Ні коментарів суддів, ні Дана! До побачення.

  • Без коментарів журі нецікаво дивитися. Погано ви так придумали! Хто згоден, палець вгору.

  • Зробіть що-не будь, я вже 10 років без телевізора. Дайте повну версію.

  • Ви гоните чи що? Голос - це проект про людей, про долю і роботу з професійним тренером. До чого ці нарізки дурні? Стільки чекати старту проекту, щоб відразу ж розчаруватися. Клас, дякую дуже

  • Що за жах?! Якщо я з Білорусі, я не можу подивитися повну версію ні на YouTube, не на офіційних сайтах 1+1! Вечір зіпсований. Я оформила підписку, але і це не допомогло. Що за фігня!?

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook