Голова Верховної ради України Дмитро Разумков відвідав комунальне підприємство «Волинське територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства», пише ІА Волинські новини.

Читайте також: У Луцьк приїхав спікер Верховної Ради Дмитро Разумков

21 квітня очільник парламенту завітав на Волинь, розпочавши свій візит з Волинської обласної ради та взявши участь в роботі сесії. А згодом разом із керівником облради Григорієм Недопадом та міським головою Луцька Ігорем Поліщуком Дмитро Разумков вирушив до Волинського обласного перинатального центру. Також під час візиту голови Верховної Ради України були присутні і волинські нардепи Вячеслав Рубльов та Степан Івахів.

До приїзду очільника парламенту тут готувалися ретельно - біля перинатального центру працювали кінолог з собакою та вибухотехніки.

Після спільного фото та коротенького спілкування Дмитра Разумкова з працівниками медустанови керівниця КП «Волинський обласний перинатальний центр» Ірина Горавська провела екскурсію, розповівши про досягнення закладу за короткий період його існування.

Також Дмитро Разумков відвідав кілька відділень обласної дитячої лікарні, зокрема, відділення дитячої онкогематології та відділення нейрохірургії.

Опісля невеличкої екскурсії голова Верховної Ради поділився з журналістами своїми враженнями від побаченого та пообіцяв допомогти оперативно вирішити певні проблеми медичних установ.

«На жаль, це не перша і не остання дитяча лікарня, в якій мені довелося побувати. Сьогодні ми були фактично лише у перинатальному центрі, там все дійсно на дуже високому рівні, зокрема, завдяки коштам держави та меценатів. Були ми і в дитячій лікарні, тут багато питань, які треба вирішувати. Є велика кількість волинських нардепів, які, я впевнений, готові будуть долучитися до цього. Я думаю, що в певних проблемах ми зможемо оперативно допомогти. Щодо виділення коштів, то сьогодні це не так просто, адже наразі період ковіду, також є й інші виклики. Проте медицина - в пріоритеті для держави. Діти – це майбутнє кожної держави», – зазначив Дмитро Разумков.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook