На Волині п'яний водій вантажівки на смерть збив молоду дівчину та намагався втекти; "Ви залишитесь в моїй пам'яті": у Луцьку жінка намагалась вкоротити собі віку; У Луцьку намагались викрасти дитину − соцмережі; Два свідоцтва і два посвідчення: у Луцьку вночі затримали водія-порушника; У Луцьку, поблизу вокзалу, затримали неадекватного чоловіка з наркотиками; У Луцьку до Дня захисника України організують низку заходів такими були головні події Волині та Луцька у середу, 9 жовтня.

Читайте також: 13-річній волинянці необхідна дороговартісна операція: небайдужих просять допомогти

На Волині п'яний водій вантажівки на смерть збив молоду дівчину та намагався втекти

9 жовтня, по вулиці Незалежності у селищі Цумань Ківерцівського району автомобіль Mercedes-Benz MB 100 на смерть збив пішохода. Водій із місця пригоди втік.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері близько 20 години. Керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, водій допустив наїзд на пішохода, 21-річну жительку селища Цумань, котра перебувала обабіч проїжджої частини. Внаслідок ДТП дівчина загинула на місці. Водій втік, повідомляє поліція Волині.

"Ви залишитесь в моїй пам'яті": у Луцьку жінка намагалась вкоротити собі віку (відео)

У Луцьку молода жінка намагалась вкоротити собі віку. Тривожний виклик про те, що лучанка намагається покінчити із життям, отримали луцькі патрульні 9 жовтня близько 21 години. Повідомлення надійшло від подруги жінки, яка намагалася скоїти самогубство, повідомили у пресслужбі патрульних.

"Вибачте мене! Ви завжди залишитесь в моїй пам'яті!" − написала вона подрузі прощальне повідомлення.

Поліцейські, які прибули на місце події, на вулиці Богдана Хмельницького, завдяки працівникам ДСНС проникли до будинку. Оперативно прибули й медики.

Читайте також: На Волині жителі селища хочуть стати містянами

У Луцьку намагались викрасти дитину − соцмережі

У соціальні мережі з'явилась інформація про те, що у Луцьку поблизу школи №5 невідомий чоловік намагався викрасти дитину.

"Попередження для всiх батькiв! Шановні батьки, вчора біля п'ятої школи хотіли викрасти дитину (учня шостого класу).

"Шановні батьки! Сьогодні стався напад на Михайла на переході біля 5 школі після уроків. На повороті до поліції, в чорному джипі, чоловік був високий, міцної статури, хотів "затащити" в джип (білий салон) дитину, але дитина вирвалась.

Два свідоцтва і два посвідчення: у Луцьку вночі затримали водія-порушника

У Луцьку на вулиці Набережній патрульні зупинили водія Chevrolet Aveo з підозрою на підробку документів. Подія трапилася у ніч проти 10 жовтня, повідомляє патрульна поліція Волині.

Перевіривши чоловіка, встановили, що водій має два реєстраційні свідоцтва та два посвідчення водія, одне з яких нібито втрачене. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці нагадують, згідно з ЗУ "Про Національну поліцію", патрульні мають право зупиняти водіїв і перевіряти документи.

"Будьте певні, що якщо ви дотримуєтесь правил дорожнього руху, нічого не порушуєте, їдете з безпечною швидкістю, кермуєте тверезими, маєте всі документи в порядку, то вам побажають щасливої дороги і ви спокійно поїдете далі", − йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Луцьку знесли незаконно встановлений павільйон

У Луцьку, поблизу вокзалу, затримали неадекватного чоловіка з наркотиками

У Луцьку, поблизу залізничного вокзалу, біля супермаркету "Червоний маркет" відбувається затримання чоловіка. 

Зокрема, зазначають, що затримують чоловіка, який деборишив у магазині.

За словами очевидців у нього, ймовірніше знайшли наркотики.

На місце інциденту приїхало чотири машини патрульної поліції. Крім того тут працює поліція охорони та служба охорони.

У Луцьку до Дня захисника України організують низку заходів

У Луцьку до Дня захисника України організують низку заходів.

З метою збереження та розвитку національних військових традицій, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, з нагоди відзначення Дня захисника України у Луцьку відбудуться наступні заходи:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook