Кидалися тарілками та обливалися шампанським: на Волині молодики під час гулянки розтрощили будинок відпочинку; На дорозі Луцьк-Львів трапилася смертельна ДТП: водій втік, поліція розшукує свідків; Поблизу комбінату "Волинь-Цемент" сталася масштабна пожежа; На Волині нетверезий чоловік жорстоко вбив ножем свою співмешканку; Чоловіка, який на Волині крав могильні плити з кладовища, не взяли під варту; Луцька міськрада не надавала дозволів на міні-концерти приїжджим "благодійникам" з сумнівною репутацією – такими були головні новини Волині 10 листопада.

Читайте також: У Луцьку невідомий побив та пограбував чоловіка

Кидалися тарілками та обливалися шампанським: на Волині молодики під час гулянки розтрощили будинок відпочинку

Молодики з розмахом погуляли у суботу, 9 листопада, на вулиці Автобусній у місті Нововолинськ.

У будиночку для відпочинку, де відзначали день народження одного з хлопців,  клієнти потрощили світильники, перекинули меблі, розбили й зламали все, що тільки могли. Салати жирним шаром – не лише на підлозі, а на стінах. Дітки кидалися тарілками, обливалися шампанським. Виламали двері. І пішли.

На дорозі Луцьк-Львів трапилася смертельна ДТП: водій втік, поліція розшукує свідків

Правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію 102 очевидців дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 9 листопада близько 20.00 на автодорозі "Львів-Радехів-Луцьк" неподалік села Гайок у Кам’янка-Бузькому районі. Про це повідомляє поліція Львівщини.

Попередньо встановили, що невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода – 79-річну мешканку одного з сіл району, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: "Під загрозою – життя": у Луцьку жителі багатоповерхівки скаржаться на часті підпали у будинку

Поблизу комбінату "Волинь-Цемент" сталася масштабна пожежа

На одному із підприємств навпроти колишнього цементно-шиферного комбінату "Волинь-Цемент" сталася пожежа.

Як інформує телеканал "Рівне-1", у райцентрі на Здолбунівщині горить підприємство навпроти колишнього цементно-шиферного комбінату.

9 листопада о 22:12 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про загоряння покрівлі орієнтовно на площі 150 м.кв на одному із підприємств міста Здолбунова. На місці події працювало чотири одиниці спецтехніки ДСНС та 20 рятувальників.

На Волині нетверезий чоловік жорстоко вбив ножем свою співмешканку

Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вбивство, вчинене 31-річним мешканцем Каменя-Каширського. Повідомляє прокурарута Волині.

Увечері 19 серпня 2019 року нетверезий чоловік у власній оселі під час сварки ударив ножем у груди свою 41-річну співмешканку. Удар став фатальним, жінка померла.

Чоловіка, який на Волині крав могильні плити з кладовища, не взяли під варту

Ухвалою Іваничівського районного суду від 5 листопада прокурору відмовлено у взятті під варту підозрюваного, мешканця села Низкиничі, який затриманий на крадіжці могильних плит з кладовища в Осмиловичах.

Нагадаємо, 1 листопада близько 15:00 чоловік викрадав предмети, що знаходяться на могилах. З метою незаконного збагачення, ігноруючи моральні норми суспільства в частині поваги до померлих та місць їх поховання, навмисно заволодів надгробною плитою.

Крім того 2 листопада близько 7:30, перебуваючи на території кладовища села Осмиловичі Іваничівського району, повторно, реалізуючи свій злочинний умисел, заволодів надгробною плитою. При цьому застосував насильство та погрозу його застосування, що виразилось в розпилюванні перцевого газового балончика в обличчя свідка.

Читайте також: На Волині ліквідують нелегальні АЗС

Луцька міськрада не надавала дозволів на міні-концерти приїжджим "благодійникам" з сумнівною репутацією

Останніми днями надходить чимало скарг на міні-концерти, що проводяться в різних частинах міста "благодійниками" із сумнівною репутацією з інших областей України, які використовують звукопідсилюючу апаратуру та заважають мешканцям нашого міста.

"Офіційно повідомляємо, що Луцька міська рада не давала жодних дозволів на проведення цих заходів, повідомлення про проведення таких заходів в Луцьку міську раду не надходило", – про це на своїй сторінці у Facebook написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

За його словами, при дослідженні ситуації, працівниками міськради було виявлено лише повідомлення про захід начальника ГУ НП у м. Луцьку Кічука О.Б., що не є документом, який дає право на проведення таких акцій.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook