Під Луцьком зіштовхнулись два автомобілі: постраждалі – госпіталізовані; На Волині нетверезий юнак побив чоловіка, останній – у реанімації; Громада з Волині придбала автомобіль для українських військових; Волинянина за водіння у стані алкогольного сп'яніння оштрафували на 10 тисяч гривень; Вантажівка на швидкості протаранила "швидку", є постраждалі – такими були головні події Волині та Луцька у неділю, 11 серпня.

Читайте також: Кривава аварія автобуса та маршрутки: загинули пасажири (фото)

Під Луцьком зіштовхнулись два автомобілі: постраждалі – госпіталізовані (відео)

У селі Струмівка поблизу Луцька сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легковиків.

Аварія трапилася вчора, 10 серпня. На дорозі не розминулися "Жигулі" та "Сітроен".

Як зазначають правоохоронці, причину автопригоди встановити одразу важко. Винуватцем ДТП може бути як водійка іномарки, так і водій "Жигулів".

На Волині нетверезий юнак побив чоловіка, останній – у реанімації

Інцидент стався ввечері 4 серпня. Нетверезий юнак 2002 року народження у лісопосадці побив чоловіка, через що той перебуває у реанімації в ковельській лікарні.

Відомо, що прикрий випадок трапився на території Стеблівського лісництва, що розташована поблизу кар`єру та очисних споруд колишнього ветсанзаводу у Ковелі. 

На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин неповнолітній декілька разів вдарив чоловіка руками та ногами в голову та тулуб. Чоловік отримав важку черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеня, посттравматичний субарахноїдальний крововилив, внутрішньошлуночковий крововилив, дифузне аксональне пошкодження, набряк головного мозку, закриту хребетно-спінальна травму: перелом дужки С2 хребця без зміщення, множинні забої, осадження верхніх та нижніх кінцівок, тулуба. 

Читайте також: У волинському санаторії знайшли тіло

Громада з Волині придбала автомобіль для українських військових

Доки на Сході України триває війна, на Камінь-Каширщині, люди з добрими серцями дбають про те, аби полегшити нелегкі будні українських військових. Вкотре їхнє милосердя втілилося в чергову добру справу. Нещодавно за кошти прихожан міського Свято-Миколаївського храму та небайдужих жителів району для потреб армійців 14 Окремої механізованої бригади придбали та відремонтували легковий автомобіль.

Незабаром авто мають намір доставити в зону проведення ОСС.

"Нині наші захисники перебувають на передовій, де, кожна одиниця транспорту — на вагу золота і дуже допомагає у виконанні поставлених перед ними завдань. Тому такий милосердний дарунок стане більш ніж доречним і корисним для них", – розповів настоятель храму, отець Володимир Мицько.

Волинянина за водіння у стані алкогольного сп'яніння оштрафували на 10 тисяч гривень

Волинянину, якого зловили за кермом в стані алкогольного сп’яніння, присудили штраф 10 200 гривень та позбавили права керувати транспортним засобом терміном на один рік. Розгляд справи відбувся 7 серпня. 

06 червня о 14:16 год. на автомобільній дорозі М-19 у селі Копачівка Рожищенського району чоловік з ознаками алкогольного сп`яніння, а саме - нестійка хода, запах алкоголю з ротової порожнини, почервоніння обличчя, керував транспортним засобом "VOLKSWAGEN VENTO".

Від проходження огляду на стан алкогольного сп`яніння у лікаря нарколога КП "Волинського обласного наркологічного диспансера" водій відмовився.

Читайте також: На волинській трасі − страшна автотроща (відео)

Вантажівка на швидкості протаранила "швидку", є постраждалі

У Дніпрі внаслідок зіткнення вантажівки та автомобіля швидкої допомоги госпіталізовано 5 людей.

У відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, аварія сталася 10 серпня близько 18:50 на регульованому перехресті вул. Байкальської та вул. Академіка Образцова.

"Попередньо встановлено, що 28-річний водій вантажного автомобіля Mercedes-Benz, який рухався на зелене світло світлофора, допустив зіткнення з автомобілем швидкої допомоги, водій якого перетинав перехрестя на червоне світло з увімкненими маячками та звуковою сигналізацією. Внаслідок ДТП постраждали п’ятеро пасажирів швидкої допомоги – чотири жінки та чоловік. Їх доставили до міської лікарні", – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook