У центрі Луцька побились таксисти (фото, відео), На Волині відійшов у вічність колишній військовий медик, На Волині під колесами вантажного потяга загинула жінка, Волинська облспоживспілка програла черговий суд щодо правої частини Центрального ринку – такими були головні новини Волині у понеділок, 11 січня.

Читайте також: Шприци, таблетки та колби: у волинянина під час обшуку знайшли наркотики (фото)

На Волині відійшов у вічність колишній військовий медик

На Волині помер судово-медичний експерт Іваничівського міськрайонного відділення Богдан Іванович Війтович.

"Нехай добрий, світлий спомин про Богдана Івановича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть", – йдеться у дописі.

Богдан Іванович народився на Львівщині, але після закінчення інтернатури залишився працювати та жити на Волині. Він також проходив також службу в АТО на посаді начальника медичної служби 44-ї артилерійської бригади.

На Волині під колесами вантажного потяга загинула жінка

У середу, 6 січня, на колії залізничної станції Ковель трапився нещасний випадок.

Поліцейські з’ясували, що жінка намагалася перелізти під потягом, але у цей момент транспортний засіб розпочав рух. Ймовірно, 70-річна жителька Турійська зачепилася за потяг, після чого вантажний потяг здійснив наїзд на пенсіонерку. Літня жінка отримала травми несумісні із життям.

Волинська облспоживспілка програла черговий суд щодо правої частини Центрального ринку

Луцька міська рада перемога в суді у справі щодо не продовження договору оренди Волинській облспоживспілці під правою частиною Центрального ринку.

Рішенням Господарського суду Волинської області Волинській облспоживспілці було відмовлено у скасуванні рішення міської ради щодо не продовження вказаного договору оренди. Рівненським апеляційним господарським судом рішення суду 1 інстанції залишено без змін. Однак, Верховний суд України направив справу на новий розгляд в Господарський суд Волинської області.

Сьогодні, 11 січня під час нового розгляду справи було винесено рішення про відмову Волинській облспоживспілці у задоволенні позову.

Читайте також: У зоні відчуження затримали "сталкерів" з Волині (фото)

У центрі Луцька побились таксисти (фото, відео)

У центрі Луцька сталась бійка між чоловіками, ймовірно таксистами. На місці інциденту працювали медики та правоохоронці.

Сьогодні о 16:21 год. на Театральному майдані диспетчером відділу "Центр безпеки міста Луцьк" було помічено на камерах відеоспостереження бійку між чоловіками ймовірно водіями таксі.

За даним фактом було викликано патрульну поліцію та швидку допомогу, для з’ясування обставин та надання допомоги.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

На Волині відійшов у вічність колишній військовий медик