На Волині СБУ викрила чиновника патрульної поліції на систематичних хабарах, На Волині жінка повісилась на драбині, Звільнений губернатор Савченко повернеться на Волинь і повідомив, чим буде займатись, У Луцьку відбудеться концерт "Океану Ельзи", На Волині "Mercedes" збив 6-річну дитину, Поліція затримала волинянина за виготовлення порнографічної продукції – такими були головні новини Волині у середу, 12 червня.

Читайте також: Під Луцьком сталася страшна аварія за участі двох легковиків та вантажівки, є потерпілі (фото, відео)

На Волині жінка повісилась на драбині

Шокуючий випадок стався у Горохівському районі. У селі Цегів близько полудня 56-річна жінка зайшла до сусідки і вжахнулася від побаченого: господиня покінчила життя самогубством. Вона повісилася на драбині.

Звільнений губернатор Савченко повернеться на Волинь і повідомив, чим буде займатись

Олександр Савченко, який був звільнений з посади голови Волинської ОДА 11 червня, розповів чим буде займатись надалі і чи повернеться на Волинь.

"Чим займатимусь надалі? Бог покаже. Чи піду у бізнес? Напевно, так".

Савченко додав, що не буде займатися політикою, оскільки не вміє брехати: "Політика – справа філософська".

Також екс-губернатор сказав, що відпочине та ще обов'язково відвідає Волинь: "Відпочину і повернуся на Волинь".

Читайте також: На Волині судитимуть поліцейського за підробку офіційного документа

У Луцьку відбудеться концерт "Океану Ельзи"

Гурт "Океан Ельзи" зі своїм фронтменом і лідером партії "Голос" Святославом Вакарчуком дасть концерт у центрі Луцька.

Виступ відбудеться у наступний четвер, 20 червня. Початок о 20:00.

На Волині "Mercedes" збив 6-річну дитину

Автомобіль "Mercedes" збив 6-річного велосипедиста й залишив місце дорожньо-транспортної пригоди.

ДТП сталася 11 червня, ввечері в райцентрі Стара Вижівка. Автомобіль "Mercedes" збив 6-річного велосипедиста й залишив місце дорожньо-транспортної пригоди.

Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 33-річний місцевий житель.

Поліція затримала волинянина за виготовлення порнографічної продукції

18-річний волинянин виготовлював продукцію порнографічного характеру для подальшого її збуту за грошову винагороду через мережу Інтернет.

Поліцейські відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Волинській області за процесуального керівництва місцевої прокуратури припинили незаконну діяльність мешканця Горохівського, пов’язану з виготовленням продукції порнографічного характеру з метою збуту через мережу Інтернет.

У травні слідчі та оперативники провели санкціонований обшук за місцем його проживання та вилучили речові докази для проведення відповідних експертиз.

Читайте також: У Луцьку вимкнуть гарячу воду (Графік відключень)

На Волині СБУ викрила чиновника патрульної поліції на систематичних хабарах

Співробітники СБУ викрили на систематичних хабарах начальника сектору реагування патрульної поліції одного з місцевих відділів Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодив механізм вимагання грошей від представника комерційної структури, яка займається заготівлею та переробкою лісосировини. За суми від тисячі до півтори тисячі гривень неправомірної вигоди за транспортування кубу деревини поліцейський обіцяв підприємцю не чинити штучних перешкод під час перевезення дубових порід через територію району.

Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з міських вулиць під час одержання чергової суми хабара.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook