Луцька область: в Офісі Президента вчергове оконфузилися (фото), На Волині під час грози блискавка вбила чоловіка, Коронавірус атакує: де на Волині виявили найбільше хворих на COVID-19, Побиті вікна, повалені дерева та величезний град: на Волині пройшов сильний буревій (фото), Чиновники Волинської ОДА не впустили голову Підгайцівської ОТГ на зустріч із президентом (відео) – такими були головні новини Волині у неділю, 12 липня.

Читайте також: Мама загиблого на Донбасі волинянина передала його нагороди у музей (відео)

На Волині під час грози блискавка вбила чоловіка

В одному із районів на Волині від удару блискавки загинув місцевий мешканець.

Зазначається, що трагедія сталася вчора, 11 липня у Горохівському районі під час грози.

Блискавка уразила жителя Волиці-Лобачівської, 1989 року народження, поблизу ставка у селі Колмів. Постраждалому намагалися зробити штучне дихання, однак врятувати йому життя не вдалося.

Коронавірус атакує: де на Волині виявили найбільше хворих на COVID-19

За останню добу на Волині зареєстровано 55 нових випадків захворювання на COVID-19: м. Луцьк – 13, Луцький район – 5, м. Нововолинськ – 12, Володимир-Волинський район – 4, Іваничівський район – 4, Ківерцівський район –4, Рожищенський район – 4, Локачинський район – 3, Любешівський район - 3, Горохівський район –1, Любомльський район – 1, Маневицький район- 1. Одужало 19 осіб.

Загалом станом на 12 липня в області зареєстровано 3042 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 1618 осіб. 72 випадки хвороби завершилися летально.

Побиті вікна, повалені дерева та величезний град: на Волині пройшов сильний буревій (фото)

Одразу у кількох районах Волині та в обласному центрі пройшла злива з сильними поривами вітру та градом.

У селі під Луцьком на проїжджу частину попадали дерева.

У селі Баківці Луцького району дерева попадали на дорогу. Утворився затор. Водії ліквідували перешкоду на дорозі самостійно, – розповіла одна з очевидець події.

Орієнтовно о 18-й годині в Іваничівськомувипав град. Користувачі соцмереж зазначають: опади зіпсували городину. В одному з обійсть град зіпсував покрівлю та вікна.

Читайте також: У Луцьку тимчасово буде відсутнє водопостачання

Чиновники Волинської ОДА не впустили голову Підгайцівської ОТГ на зустріч із президентом (відео)

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак не допустила на зустріч з президентом України голову Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. Хоча дитячий садочок, який оглядав Володимир Зеленський, знаходиться на території його громади у селі Крупа.

Як розповів телеканалу "Аверс" Юрій Семенюк, попередньо адміністрація його на зустріч запросила, однак за хвилин 20 до приїзду гаранта вже на місці Тетяна Щербак повідомила, що він не зможе потрапити на зустріч. Пояснила це карантином. Натомість біля дитячого садочка заступниця голови ОДА президента зустрічала спільно з головою сусідньої Липинської ОТГ Богданом Гусаком.

Луцька область: в Офісі Президента вчергове оконфузилися (фото)

В Офісі Президента України презентували влог із робочих поїздок Володимира Зеленського на Луганщину, Буковину та Волинь.

Щоправда, в ньому зазначили, що президент відвідав Луцьку область.

Луцька область з’явилася в титрах, де інформували про зустріч Зеленського із бізнесменами на заводі "Модерн-Експо".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook