У Луцьку "на гарячому" "взяли" хабарника; На Волині агресивні пси нападають на людей, троє осіб – у лікарні; Помер у "швидкій": у Луцьку чоловік випав з 4-го поверху; Постраждалу – госпіталізували: на Волині молодик зґвалтував дівчину; На волинській митниці вилучили 20,5 тонн голандського какао-порошку на 5 мільйонів; В останній момент схопили за ноги: у Луцьку молодий чоловік намагався скоїти самогубство; Повідомили деталі бійки між чоловіками у центрі Луцька; Призначили начальника Управління Держпраці у Волинській області; Проходить по трьом статтям: волинянку, що була у розшуку, затримали на кордоні; Як готується Луцьк до значного зниження температур та снігопаду – такими були головні новини Волині 12 січня.

Читайте також: На Волині знайшли зниклого підлітка з Київщини (фото)

У Луцьку "на гарячому" "взяли" хабарника, – ЗМІ

Співробітники Служби безпеки України затримали двох керівників відділів Державної екологічної інспекції у Волинській області під час отримання неправомірної вигоди.

За даними досудового слідства, посадовці вимагали 1000 американських доларів від представника комерційної структури за зменшення розміру штрафних санкцій, накладених на підприємство через перевищення рівня шкідливих викидів в атмосферу.

Правоохоронці затримали обох зловмисників під час отримання всієї суми хабара у центрі Луцька.

На Волині агресивні пси нападають на людей, троє осіб – у лікарні

У місті Рожище почастішали випадки нападу агресивних собак на людей. За останні два тижні таких прикрих ситуацій сталося чимало.

До редакції Район.Рожище зверталися читачі, розповідаючи про проблему. За їх словами, найкритичніша ситуація – у центрі міста, де собаки збираються зграями та часто є агресивними.

Як розповіли  у Рожищенській центральній районній лікарні, з наслідками від укусів собак люди стали звертатися частіше. За словами головного лікаря медзакладу Віктора Редзія, лише за останні два тижні медики надали допомогу п'ятьом людям, яких покусали собаки. Троє пацієнтів нині лікуються стаціонарно. Усі випадки сталися на вулицях міста.

Читайте також: Стало відомо, кого затримали на хабарі у центрі Луцька

Помер у "швидкій": у Луцьку чоловік випав з 4-го поверху

У Луцьку чоловік вчинив самогубство. Інцидент стався у мікрорайоні ДПЗ (колишня назва заводу − "Державний підшипниковий завод № 28"), сьогодні, 12 січня. 

Як відомо, чоловік випав з вікна четвертого поверху.

На жаль, постраждалого не вдалось врятувати, він помер у кареті "швидкої" медичної допомоги.

Постраждалу – госпіталізували: на Волині молодик зґвалтував дівчину

У місті на Волині чоловік зґвалтував молоду дівчину. Подія трапилася вчора пізно ввечері в Нововолинську. Чоловік, застосовуючи фізичну силу, вступив у статеві зносини з дівчиною.

Постраждалу з ушкодженнями було госпіталізовано у Нововолинську ЦМЛ. Наразі дівчина перебуває у лікарні.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що дійсно до правоохоронних органів надходило повідомлення від 24-річної мешканки Нововолинська про те, що візуально знайомий чоловік зґвалтував її.

Читайте також: На проблемному перехресті у Луцьку нарешті запрацював світлофор (фото)

На волинській митниці вилучили 20,5 тонн голандського какао-порошку на 5 мільйонів (фото)

На Волині запобігли незаконному ввезенню в Україну контрабанди. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

У пункті пропуску "Ягодин" прикордонники ініціювали поглиблену перевірку вантажного автомобіля із 20,5 тоннами голандського какао-порошку, вартістю понад 39 000 євро.

Під час спільної з працівниками митниці перевірки встановлено, що заявлена вартість вантажу не відповідає фактичній та занижена в кілька разів. Товар вилучили співробітники Держмитслужби.

Його вартість становить понад 4,7 млн гривень.

В останній момент схопили за ноги: у Луцьку молодий чоловік намагався скоїти самогубство

6 січня, близько опівночі, до поліції зателефонував 33-річний лучанин. Чоловік розповів, що перебуває на даху будинку та хоче покінчити життя самогубством, адже вважає це єдиним способом вирішення своїх особистих проблем, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Дзвінок прийняла оператор Іванна. Вона дізналася адресу перебування чоловіка та вже за 20 секунд після надходження повідомлення передала інформацію для негайного реагування. З’ясувалося, що цього ж дня громадянин вже звертався до поліції з приводу домашнього насильства, тоді він називав іншу адресу, тому в полі зору поліцейські тримали дві адреси.

Читайте також: На Волині горіли два житлових будинки

Повідомили деталі бійки між чоловіками у центрі Луцька

Вчора, 11 січня, у центрі Луцька сталась бійка між чоловіками.На місці інциденту працювали медики та правоохоронці. Сьогодні ж, 12 січня, інцидент прокоментували у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, на Театральному майдані диспетчером відділу "Центр безпеки міста Луцьк" було помічено на камерах відеоспостереження бійку між чоловіками ймовірно водіями таксі. Однак, цю інформацію у пресслужбі не підтвердили.

Як повідомили, двоє братів підійшли до водія, який стояв навпроти ЦУМа й стали вимагати, аби він їх віз туди, куди їм потрібно.

Призначили начальника Управління Держпраці у Волинській області

Наказом Т.в.о Голови Держпраці України Віталія Сажієнка призначено начальника Управління Держпраці у Волинській області Андрія Міцевського.

Андрій Міцевський приступив до виконання обов’язків 12 січня 2021 року. Сьогодні ж начальник Управління акцентував увагу керівників структурних підрозділів на пріоритетних напрямках роботи в галузях, які належать до компетенції Держпраці.

Нагадаємо, тимчасовою виконувачкою обов’язків начальника управління була Оксана Рубльова, яка обіймала посаду першого заступника начальника управління Держпраці у Волинській області, дружина нардепа Вячеслава Рубльова.

Читайте також: Луцька міськрада звернеться до керівництва країни, аби не допустити підвищення тарифів для населення

Проходить по трьом статтям: волинянку, що була у розшуку, затримали на кордоні

На кордоні затримали підозрюваних у скоєнні низки кримінальних злочинів та боржника-іноземця за несплату аліментів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Мешканка Волинської області рейсовим автобусом поверталася з-за кордону через пункт пропуску "Ягодин". Під час перевірки документів прикордонники встановили, що жінку розшукують правоохоронці на території України.

Вона підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.191 "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем", ч.3 ст. 362 "Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї" та ч.2 ст.366 "Службове підроблення" Кримінального кодексу України.

Як готується Луцьк до значного зниження температур та снігопаду

У Луцьку готуються до значного зниження температур, очікується до -23° та снігопади. Міський голова Ігор Поліщук провів нараду щодо підготовки до роботи в умовах низьких температур. Про це голова міста повідомив у соцмережі Facеbook.

"У зв'язку зі значним зниженням температури, що прогнозується в найближчий тиждень (до -23) та очікуваними опадами снігу у середу та четвер, провів нараду щодо підготовки до роботи в умовах низьких температур.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook