В ніч на суботу 14-го липня 30-річний лучанин вистрелив собі в голову з револьвера та загинув на місці.

Трагедія трапилася на проспекті Соборності близькі загиблого причиною самогубства називають – сварку з коханою дівчиною.

Так, чоловік нещодавно розлучився з дружиною через дівчину. Однак кохана його кинула.

Після сварки він подзвонив до подруги, аби та з ним зустрілась та поговорила. Їй він розповів, що кохана дівчина його кинула.

Під час розмови чоловік дістав свій револьвер, який був у його сумці. Він тримав його в руках і крутив. Подруга забрала зброю, поклала собі в сумку, але згодом повернула йому.

Читайте також: На Волині АТОвець порізав собі вени та повісився на шафі

Горохівський районний суд задовольнив клопотання ТОВ "Богдан-Авто Холдинг" про звільнення від кримінальної відповідальності його працівника у зв’язку з передачею на поруки.

Вбивцею став директор ТОВ "Богдан Авто Луцьк" 60-річнмй Кухта Олег Петрович.

Нагадаємо, що 24-го жовтня 2017-го року в Іваничівському районі трапився трагічний випадок – під час полювання від пострілу товариша загинув житель села Орищі 1974-го року народження.

Близько 23:00, перебуваючи на території оранки поруч засіяного кукурудзою поля, належного ДП "Агрофірма Луга-Нова", яке знаходиться неподалік села Орищі Іваничівського району Волинської області, під час незаконного полювання на дикого кабана, тримаючи на правому плечі свій зареєстрований у встановленому законом порядку мисливський нарізний карабін марки "ОПСКС" ЕА №118 калібру 7,62 мм, рухаючись пішки, зачепився правою ногою за ріллю та, падаючи на землю, рефлекторно підняв правою рукою карабін стволом догори, при цьому спусковий гачок рушниці зачепився за елементи одягу, внаслідок чого відбувся постріл, яким було смертельно поранено жителя села Орищі Іваничівського району.

Читайте також: Лучанин декілька разів вистрілив у чоловіка під час конфлікту на зупинці громадського транспорту

У парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку цієї ночі розгулювали молодики.

На центральній алеї та алеї ліхтарів вони перекинули усі лави та смітники. Окрім того, виривали квіти з квітників, інформують луцькі муніципали. 

Це виявив інспектор департаменту муніципальної варти Луцька, який заступив на чергування о 6 год. Він взявся все відновлювати. На допомогу йому поспішають колеги. Невдовзі вони поставлять все на місця.

Читайте також: У відділеннях Укрпошти можна буде розраховуватися карткою

Лучанка скаржиться на послуги національного оператора "Укрпошта", вказуючи на відмінність між тарифами на  відділенях та офіційному сайті компанії.

"Укрпошта – державне підприємство, більш того – національний оператор. Але після зміни управління в 2017 році це стало місцем, де вас цинічно обманюють з приводу тарифів і послуг, де інформація на сайті і від служби підтримки клієнтів дуже відрізняється від місцевих відділень, операторів і їх керівництва", – йдеться у дописі.

"У всіх відділеннях зараз дуже великий план на щоденні прибутки, і операторів примушують замовчувати деякі тарифи. Також оператор без вашої згоди може додати в чек пару послуг, які не є обов'язковими. Доказати щось усно чи письмово неможливо, вони нічого не бояться, бо їх начальство в курсі махінацій.
Тариф Універсальний є (проста посилка), і його не можуть видалити, так як це Держтариф", – пише Анна.

За її словами київське керівництво і регіональне начальство на всіх рівнях незаконно уже 8 місяців намагається приховати цей тариф, просуваючи свої нові розрекламовані тарифи Стандарт і Експрес. Більш того, в деяких містах вже стандарти не відправляють, а змушують висилати тільки по Експрес тарифу, який є найдорожчим.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter