Знайшли односельчани: на Волині втопився чоловік, На Волині – смертельна аварія: автівку розірвало на шматки, є загиблі, Відійшов у вічність відомий волинський аграрій (фото) – такими були головні новини Волині 13 серпня.

Читайте також: Лучанин, який зарубав дружину та доньку, раніше намагався скоїти самогубство

Знайшли односельчани: на Волині втопився чоловік

У селі Шкроби Старовижівського району в місцевому озері знайшли тіло чоловіка.

Читайте також: Опублікували відео зіткнення легковика з рейсовим автобусом у Луцьку

Про це ІА Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Зазначають, що чоловік місцевий житель. Тіло у водоймі знайшли односельчани.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, розповівши, що повідомлення до правоохоронних органів надійшло напередодні о 14:30. Повідомляли, що в озері знайшли мертвого чоловіка. З'ясували, що громадянин 1977 року народження.

Тіло спрямували на судово-медичну експертизу. При поверхневому огляді слідів насильницької смерті не було. Відомості відповідним чином зареєстрували.

На Волині – смертельна аварія: автівку розірвало на шматки, є загиблі

Дорожньо-транспортна пригода сталася між селами Війниця та Холопичі Володимир-Волинського району сьогодні, близько 7 ранку.

Читайте також: На Волині в автотрощі загинув чоловік

Про це інформує поліція Волинської області.

Водій автомобіля BMW, здійснюючи поворот, не врахував дорожню обстановку, з’їхав у лівий кювет, де й зіткнувся із деревом.

Від отриманих травм він загинув на місці події. Окрім водія, в авто перебував 16-річний пасажир. Хлопця із різноманітними травмами госпіталізували у відділення реанімації.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть. Всі обставини аварії встановить слідство.

Відійшов у вічність відомий волинський аграрій (фото)

12 серпня відійшов у вічність відомий на Волині аграрій Аркадій Григорович Верещак. Чоловіку було 82 роки.

Читайте також: На 56-му році життя помер лікар луцької стоматполіклініки

Про це пише Волинь 24 з посиланням на ГІТ.

Аркадій Верещак до старості працював у Горохівському коледжі Львівського національного аграрного університету на посаді завідувачв навчально-дослідного господарства. З 1993-го по 2005 рік – він очолював цей навчальний заклад: спочатку, як Горохівський радгосп-технікум, а ужк згодом як Горохівський державний сільськогосподарський технікум.

За період його керування відбулися розбудова матеріальної бази, організація ступеневої підготовки, організація проведення технологічної практики за кордоном та розвиток інтеграційних зв’язків.

Читайте також: Помер волинський педагог

Минулого року Аркадій Верещак подарував велику домашню бібліотеку горохівчанам: понад 500 книг відтоді зберігаються у Горохівській міській раді.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook