Знайшли передсмертну записку волинянина, який пішов з дому і не повернувся – ЗМІ, Луцькому волонтеру відірвало руку на Донбасі, Із запровадженням нової системи оплати, ЛПЕ збільшує доходи – такими були головні новини Волині у суботу, 14 грудня.

Читайте також: У Луцьку перекриють один з проспектів та зупинять транспорт

Луцькому волонтеру відірвало руку на Донбасі

30-річний волонтер із Луцька Андрій Млинарський отримав травматичне ушкодження, внаслідок якого йому ампутували ліву кисть руки. Інцидент трапився поблизу села Бабах Тарама Мангушського району Донецької області.

13 грудня близько 11:40 від лікаря полку "Азов" надійшло повідомлення про те, що волонтер Андрій Млинарський, 1989 року народження, який мешкає у Луцьку, знаходячись поряд з селом Бабах Тарама Донецької області отримав травматичні ушкодження.

Його доставили у місцеву лікарню №2, де медики були змушені ампутувати чоловіку кисть лівої руки.

Із запровадженням нової системи оплати, ЛПЕ збільшує доходи

Кожного дня виручка ЛПЕ – зростає.

Вчора, 13 грудня, виручка склала 138,5 тисячі гривень. Тоді, як до запровадження валідаторів денна виручка становила 70-80 тисяч гривень.

"З середу 11.12.19 виручка КП "ЛПЕ" склала близько 127 тисяч гривень (до запровадження валідаторів денна виручка становила 70-80 тисяч гривень). Звичайно, що на таке різке збільшення розміру виручки повпливало в тому числі скорочення кількості автобусів приватних перевізників.

Читайте також: У Луцьку автомобіль протаранив припарковане авто (відео)

Знайшли передсмертну записку волинянина, який пішов з дому і не повернувся – ЗМІ

Знайшли записку рожищанина Якова Семенюка, який пішов з дому у понеділок, 9 грудня. За змістом повідомлення, його ідентифікували як передсмертне.

Також на березі річки Стир знайшли одяг зниклого чоловіка.

Нагадаємо, нещодавно рідні просили допомоги у розшуку Якова Семенюка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook