Не дочекався допомоги: у лікарні на Волині помер чоловік (фото), На Волині реорганізовують старі РДА, Просив на "бухло": у Луцьку виявили афериста, який видавав себе за атошника (фото), У селі на Волині не можуть знайти працівників у новий пункт швидкої допомоги (відео), Призначили нового військового комісара району на Волині – такими були головні новини Волині 17 січня.

Читайте також: Де на Волині виявили найбільше нових хворих на коронавірус (статистика по районах)

Не дочекався допомоги: у лікарні на Волині помер чоловік (фото)

Ця сумна подія сколихнула соцмережі й, можливо, все ж таки нарешті сколихне Нововолинську центральну міську лікарню, яка має поважний статус опорної. 

Не дочекавшись невідкладної допомоги від медиків, помер у лікарні нововолинець, якому ось-ось мало виповнитися 60.

Товариш сам доправив його у приймальне відділення, яке тепер іменують відділенням ЕКСТРЕНОЇ допомоги.

Але двері там серед білого дня були зачинені.

На Волині реорганізовують старі РДА

На Волині утворили комісії з реорганізації десяти райдержадміністрацій області, які приєднуються до інших РДА, відповідно до адмінреформи.

Зокрема, створені комісії з реорганізації Іваничівської та Локачинської РДА (тепер це Володимир-Волинський район), Горохівської, Ківерцівської та Рожищенської РДА (Луцький район), Шацької, Турійської, Любомльської, Ратнівської та Старовижівської РДА (Ковельський район). До складу комісій увійшли голови та працівники адміністрацій, які реорганізовуються.

Читайте також: На Волині врятували п'яного чоловіка, який лежав у снігу (фото)

Члени комісій повинні у семиденний строк подати плани вивільнення працівників РДА, що припиняються, на затвердження голові обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, до кінця 2020 року у районних державних адміністраціях нараховувалося 1184 працівники. Після реорганізації в адміністраціях чотирьох районів, які утворені після укрупнення, має бути 560 працівників. 6 січня працівників 16 райдержадміністрацій Волині повідомили про вивільнення з посад.

Просив на "бухло": у Луцьку виявили афериста, який видавав себе за атошника (фото)

У Луцьку виявили афериста, який просив милостені, видаваючи себе за бійця 93 ОМБР.

Сьогодні ГШР викликали допомогти бійцеві АТО, котрий просив милостиню в центрі міста Луцьк, ним виявився аферист Чепенюк Валентин Іванович 11.05.1981р.н., мешканець Ратнівського району, с. Замшани, котрий видавав себе бійцем 93 ОМБР.

Після приїзду на центр з’ясувалось, що жодного стосунку до АТО цей чоловік не має і не мав, просив на "бухло", корочку УБД підробив!

Запам’ятайте цього покидька і замість грошей дайте копняка!", – йдеться у дописі.

У селі на Волині не можуть знайти працівників у новий пункт швидкої допомоги (відео)

З 1 січня у селі Шклинь Горохівського району мав запрацювати ще один пункт швидкої допомоги на Волині, але вже кілька місяців туди не можуть знайти працівників. Йдеться про 4 фельдшери та водіїв.

Про це в програмі "Актуально" розповів медичний директор з оперативної роботи Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Абрамов.

Читайте також: У місті на Волині водій намагався "дати на лапу" патрульним (фото)

"Ми зараз плануємо відкривати пункт у селі Шклинь для того, аби швидше доїжджати у Луцький та Горохівський райони. Крім цього по цій трасі трапляється досить багато нещасних випадків, особливо після того, як там відремонтували дорогу. Ми провели підрахунки і визначили, що він там таки потрібен і вже з січня готові були його запускати", – зазначив Андрій Абрамов.

Якщо ж працівники таки знайдуться, то пункт відкриють.

Щодо заробітної плати, то фельдшери отримують однаково як в обласному центрі так і в селах.

Призначили нового військового комісара району на Волині

З 12 січня 2021 року військовим комісаром Ківерцівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначено підполковника Семенчука Тараса Ігоровича. У райдержадміністрації відбулася робоча зустріч керівника з головою районної державної адміністрації Аллою Гонтар.

Алла Анатолівна привітала військового комісара з призначенням, побажала йому плідної роботи, успіхів у нелегкій праці, порозуміння з колективом,  налагодження ефективної співпраці з територіальними громадами, успішного виконання поставлених першочергових завдань.

Семенчук Тарас Ігорович народився 7 червня 1983 року у Луцьку. Закінчив Одеський інститут Сухопутних військ. Брав участь у проведенні Антитерористичної операції на Сході України.

До призначення військовим комісаром працював заступником начальника відділу територіальної оборони Волинського обласного військкомату. Одружений.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook