У Луцьку в канаві знайшли труп чоловіка, який був у розшуку – ЗМІ, Повідомили деталі загибелі 6-річного хлопчика на Волині, Заліз на вагон задля розваги: у Луцьку на залізничному вокзалі сильно обгорів хлопець, якого вдарило струмом, У районі на Волині виявили нові випадки зараження коронавірусом – такими були головні новини Волині у неділю, 17 травня.

Читайте також: На Волині раптово помер відомий художник та педагог (фото)

Повідомили деталі загибелі 6-річного хлопчика на Волині

Учора, близько 18-ї години, в смт. Іваничі, шестирічний хлопчик впав у штучну водойму – копанку. Йому на допомогу прибіг 8-річний товариш, який також упав у воду. Старшого хлопця дорослі витягли, меншого виявили через кілька хвилин на поверхні води.

Медики проводили реанімаційні заходи, однак дитина, на жаль, померла. На місце виїхала слідчо-оперативна група Іваничівського відділу поліції, правоохоронці встановлюють усі детальні обставини трагедії.

Заліз на вагон задля розваги: у Луцьку на залізничному вокзалі сильно обгорів хлопець, якого вдарило струмом

В ніч на 17 травня на залізничному вокзалі Луцька вдарило струмом хлопця, який заліз на вагон.

Як повідомила т.в.о. завідувача сектору комунікації ГУ Нацполіції в області Ольга Бузулук, 17 травня близько третьої ночі до травмпункту доставили хлопця 2004 року народження, жителя міста Луцька.

"Виїздила слідчо-оперативно група і встановила, що тілесні ушкодження хлопець отримав внаслідок удару електричним струмом великої сили. Трапилося це на даху залізничного вагону поблизу автомобільного шляхопроводу, що з’єднує проспекти Перемоги та Соборності. Там виявили залишки його одягу. Встановлюються детальні обставини цієї події", – повідомила речниця поліції.

Читайте також: Грубо порушив правила: у Луцьку зіткнулись автомобіль та мотоцикл, є постраждалі

У районі на Волині виявили нові випадки зараження коронавірусом

У Горохівському районі минулої доби виявили два випадки інфікування коронавірусом. Хворі – жительки села Угринів Горохівського району.

Обоє хворих – жінки. Одна з них перебуває на амбулаторному лікуванні, інша – лікується в лікарні Нововолинська, її стан середньої важкості.

У Луцьку в канаві знайшли труп чоловіка, який був у розшуку – ЗМІ

Сьогодні, 17 травня у Луцьку на вулиці Набережній знашли тіло чоловіка, який перебував у розшуку.

Загиблий – 1956 року народження. До сьогодні чоловік знаходився в розшуку. Попередньо зовнішніх ушкоджень на тілі не виявлено. Причини смерті з'ясовують правоохоронці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook