"Купив за великі гроші": у Луцьку конфлікт зі священником через зведення паркану та будівництво; Як луцька інстаблогерка-мільйонерка розводить людей на гроші; На Волині загорілася новобудова; У Луцьку на переході авто збило дівчину; Катастрофічне обміління Світязя: озерна вода йде на полив лохини?, – такими були головні новини Волині 19 січня.

Читайте також: На Волині чоловік тричі обкрадав один і той же магазин

"Купив за великі гроші": у Луцьку конфлікт зі священником через зведення паркану та будівництво (відео)

У Луцьку мешканці будинків на вулиці Конякіна, 15 і 17 виступають проти встановлення паркану і будівництва на приватній ділянці. Межі ділянки прилягають до фундаментів їхніх багатоповерхівок. Про це розповів мешканець Михайло Бевз.

Власник земельної ділянки Іван Піпаш, каже, що у нього є документи на право власності і він має право огородити ділянку. Сьогодні встановлювали паркан. Мешканці двох будинків вийшли, щоб перешкодити робітникам.

Власник 5 соток землі – Іван Піпаш приїхав поспілкуватися із людьми.

"Я щось на даний час будую, що ви мене звинувачуєте? Я вашу територію не захоплював, я цю землю за великі гроші купив".

Як луцька інстаблогерка-мільйонерка розводить людей на гроші

Молоду інстаблогерку Катю Якимчук із Луцька, у якої більше одного мільйона підписників в Instagram звинувачують в обмані.

Зокрема, Inna Cosmetis у спільноті "Теревені про Луцьк" у Facebook розмістила відгуки людей, які співпрацювали з Катериною Якимчук. У них мова йде про те, що блогерка не дотримується попередніх домовленостей щодо реклами одягу та не повертає кошти за невиконану роботу.

"Моя подруга, невеликий блогер, розвиває свій бренд одягу. Одяг хороший, і не тому що його виробляє моя подруга, а тому що знайти одяг не за всі гроші світу і без лого, проблематично. Вона замовила рекламу у tattingkate, оплатила її. "Блогер-мільйонник" отримала і поносила одяг. Ні розпаковки, ні відміток відповідно не зробила. А потім відповіла: "Ну, якщо хочеш, я можу зробити просто розмовне сторіс й розповісти та відзначити тебе".

Читайте також: На Волині ввечері злодій проник у приватний будинок і викрав сумку з документами

На Волині загорілася новобудова (фото)

19 січня близько 10:30 в селі Охнівка Володимир-Волинського району трапилася пожежа.

Горіла новобудова, що знаходиться у центрі села. У цей час людей всередині не було. 

На місці працювали вогнеборці з Володимира-Волинського та Овадна.

У Луцьку на переході авто збило дівчину

У Луцьку на проспекті Грушевського збили пішохода. Про це повідомляють очевидці.

ДТП сталася навпроти спорткомплексу СНУ близько 23 години 18 січня.

За попередніми даними, мікроавтобус Volkswagen на пішохідному переході збив 20-річну дівчину. Її госпіталізували до лікарні.

Читайте також: На Волині вимагають повернути землі лісового фонду вартістю 29 мільйонів гривень

Катастрофічне обміління Світязя: озерна вода йде на полив лохини? (відео)

У Шацькому Національному парку підприємці, які вирощують лохину, проклали трубопроводи до каналів, з яких орошують ягідні поля.

Попри те, що з приводу такої діяльності, прокуратура відкрила кримінальне провадження, роботи активно продовжують. Між тим, таке орошення може бути однією з причин обміління Світязя.

Ягідні поля знаходяться одразу за Шацьком. У довжелезний канал з водою занурений трубопровід, який поливає землю. Цю ділянку готують до нової плантації лохини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook