У центрі Луцька закриють на ремонт ще одну вулицю, У Луцьку два мікрорайони залишаться без гарячої води, Трасу «Устилуг-Луцьк-Рівне» розширять, На Волині в кущах знайшли труп чоловіка, У місті на Волині перехожий врятував жінку, яка хотіла стрибнути з мосту – такими були головні новини Волині 2 липня.

Читайте також: Після негоди на Волині кілька населених пунктів досі знеструмлені

У центрі Луцька закриють на ремонт ще одну вулицю

У Луцьку з понеділка перекриють рух транспорту на вулиці Кривий Вал.

Зазначається, що перекриють рух на ділянці від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Набережної з 09.00 год 5 липня і до завершення робіт.

Причина перекриття – капітальний ремонт.

Виконавець робіт – ПП «Транс-Дор-Сервіс».

У Луцьку два мікрорайони залишаться без гарячої води

У Луцьку з понеділка, 5 липня, у зв’язку з профілактичним ремонтом теплових мереж в міжопалювальний період зупинять ряд котелень.

Зокрема, йдеться про найбільшу котельню Луцька, що на вул. Карбишева, 2, яка готує гарячу воду для близько 22 тисяч абонентів Завокзального району міста. Згідно з графіком, котельню зупинять на 4 тижні, впродовж яких запланували виконання профілактичних ремонтних робіт на теплогенеруючому обладнанні, на центральних теплових пунктах та теплових мережах.

На 2 тижні зупинять роботу спарених котелень на вул. Гулака-Артемовського, 20 – вул. Арцеулова, 3а, які готують послугу для споживачів Привокзального району, вул. Задворецька, 13 – вул. Вавилова, 6, що обслуговують споживачів частини просп. Волі від перехрестя з вул. Шопена до вул. Задворецької, Київський Майдан та частину вул. Дубнівської до вул. Архітектора Метельницького, а також котельні на вул. Загородня, 3а, вул. Відродження, 15б, вул. Шевченка, 40 та дахова котельня на вул. Кравчука, 11в.

Читайте також: У місті на Волині влаштували протест через поновлення на посаді прокурора, якого затримали п'яним за кермом (фото, відео)

Про завершення профілактичних ремонтних робіт та відновлення послуги з постачання гарячої води повідомлять додатково.

Для недопущення небажаного споживання холодної води з мереж гарячого водопостачання рекомендуют на період відсутності послуги перекривати запірну арматуру перед лічильником гарячої води.

Графік припинення гарячої води в 2021 році – за цим посиланням.

Трасу «Устилуг-Луцьк-Рівне» розширять

Автошлях Н-22 «Устилуг-Луцьк-Рівне» розширятимуть з 9 до 13-16 метрів.

Йдеться про ділянку між селами Карпилівка та Городок. Відремонтована дорога буде з’єднуватись із Північною об’їзною в районі «азотівського» кільця.

На відтинку працює більше сотні шляховиків та десятки одиниць дорожньо-будівельної техніки.вже збудовано штучну споруду, по лівій стороні повністю влаштовано основу дорожнього одягу, укладено нижні шари асфальтобетонного покриття. Наразі завершується влаштування другого шару асфальтобетону, а до  липня планували завершити фінішний шар покриття.

Після завершення ремонту проїзної частини також зроблять тротуари, встановлять освітлення, дорожні знаки та буде нанесена дорожня розмітка.

Читайте також: Дискотека під російську попсу: начальник Держекоінспекції на Волині повернувся на роботу

Нагадаємо, роботи на цій ділянці були розпочаті у 2018 році, ремонт призупинили для коригування проєкту, аби відремонтована дорога з’єднувалася з новозбудованим Північним обходом Рівного. Цього року об'єкт буде завершено та введено в експлуатацію.

На Волині в кущах знайшли труп чоловіка

32-річний житель села Квітневе на Рожищенщині, який дискував поле, побачив в кущах неподалік села нерухому людину. 

Чоловік лежав обличчям до землі. Тракторист не розгубився і хотів надати бідолашному першу медичну допомогу, однак він уже був мертвий. 

Працівники відділу поліцейської діяльності №1 (м.Рожище) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області відправили тіло на судово-медичну експертизу. Деталі з’ясовують.

У місті на Волині перехожий врятував жінку, яка хотіла стрибнути з мосту

У Ковелі випадковий перехожий врятував жінку, яка намагалася вкоротити собі віку.

Близько 22:00 години, йдучи мостом над Турією, що знаходиться на вулиці Незалежності, чоловік помітив жінку, яка перелізла огорожу мосту та хотіла зістрибнути.

Читайте також: У волинянки шахраї вкрали з карток понад 60 тисяч гривень

Як видно на відео, хлопець одразу кинувся на порятунок та вмовляв її не робити цього. Так як самотужки юнаку не вдавалося перетягнути жінку за огорожу, він почав кликати на допомогу людей, які проїжджали повз.

На місце події прибула поліція, але, за словами свідків, жінка нічого не коментувала.

Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook