Знайшли повішеним волинянина, якого розшукували шість днів, Під час риболовлі лучанин потонув на Рівненщині, У Луцьку на зупинці стріляли в чоловіка, Повідомили про стан потерпілих, які потрапили в страшну аварію в Луцькому районі, Львів'янка вдарила ножем у груди мешканку Нововолинська – такими були головні новини Волині у понеділок, 2 серпня.

Читайте також: Розшукали зниклу 38-річну лучанку

Під час риболовлі лучанин потонув на Рівненщині

На Дубенщині у річці Іква під час риболовлі втопився лучанин.

01 серпня о 17:40 год співробітники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з водолазами рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах знайшли та підняли на поверхню тіло чоловіка 1962 року народження з річки Іква в смт Млинів Дубенського району.

Потопельник – житель міста Луцька, рибалив на річці Іква. Пошуки проводилися з 06:00 ранку 01 серпня.

У Луцьку на зупинці стріляли в чоловіка

Під час патрулювання, поліцейським в радіоефір надійшло повідомлення про те, що на вулиці Рівненській, що в Луцьку, на зупинці громадського транспорту чути постріли та є поранений чоловік.

Патрульні, які прибули на місце події, опитали 37-річного потерпілого, який повідомив, що у нього виник конфлікт із незнайомим йому чоловіком. Під час цього останній дістав пістолет та здійснив постріл в живіт та втік з місця події.

Усім екіпажам передали орієнтування. А згодом патрульні виявили чоловіка, який підходив під орієнтування, та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Повідомили про стан потерпілих, які потрапили в страшну аварію в Луцькому районі

У селі Софіївка Луцького району внаслідок автопригоди постраждали восьмеро людей. Сімох із них госпіталізували.

Як зазначили, повідомлення про ДТП поблизу села Софіївка Луцького району поступило о 05:16 ранку. Трьох постраждалих з незначними забоями та підозрою на перелом плечової кістки доставили у лікарню м. Горохова. П’ятеро людей унаслідок зіткнення автівок з важкими переломами, закритими черепно-мозковими травмами швидкими доставили у луцькі лікарні. Зокрема двох потерпілих доставили у Волинську обласну клінічну лікарню, двох інших – у Луцьку міську клінічну лікарню. Один з постраждалих відмовився від госпіталізації.

Читайте також: Поліція шукає свідків смертельної аварії за участю велосипедиста у Луцьку

Львів'янка вдарила ножем у груди мешканку Нововолинська

30 липня у селі Стара Лішня Володимир-Волинського району 40-річна львів’янка під час конфлікту нанесла удар кухонним ножем в область грудної клітки 41-річній нововолинянці.

Знайшли повішеним волинянина, якого розшукували шість днів

Жителя села Галичани Луцького району Миколу С., який зник 28 липня, знайшли мертвим.

Чоловіка знайшли 30 липня на околиці села Галичани. Він покінчив життя самогубством шляхом повішення на дереві.

Нагадаємо, чоловік зник 28 липня. У його пошуках люди прочісували ліс та берегову територію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook