На Волині група розбійників діяла під виглядом Нацгвардії, За зрубані дерева на 161 тисячу грн волинянина покарали "великим" штрафом, На Волині обстріляли РАЦС, – ЗМІ, Доходи та статки волинського прокурора Філімонюка, На Волині втопився рибалка, Троє киян зі зброєю напали на волинянина – такими були головні новини Волині у понеділок, 22 жовтня.

Читайте також: 7 мільярдів гривень – назвали суму збитків, які завдали волинські митники держбюджету

За зрубані дерева на 161 тисячу грн волинянина покарали "великим" штрафом

У Володимир-Волинському районі лісник незаконно вирубав 152 дерева, чим завдав збитків майже на 161 тисячу гривень, однак за цей злочин чоловік отримав лише покарання у виді штрафу в розмірі 1700 гривень. 

Суд затвердив угоду та призначив покарання у виді 100 неоподаткованих мінімумів громадян, що становить 1700 гривень.

На Волині обстріляли РАЦС, – ЗМІ

У Нововолинську вандали пошкодили вікна РАЦСу.

За словами очевидців, під стінами закладу того вечора було дуже гамірно. Окрім цього, було чути постріли. Працівники установи на місце події викликали поліцію.

Прокоментувала ситуацію начальник Нововолинського РАЦСу Людмила Савік. Посадовець обурена зовсім не "європейськими" манерами містян, котрі прагнуть у європейське майбутнє. За її словами, працівники РАЦСу після вечірніх перепитій, під розбитим вікном знайшли металеву кульку. Відтак, зробили висновок, що пошкодження виникло в результаті пострілу.

Доходи та статки волинського прокурора Філімонюка

Українські прокурори полюбляють користуватися елітним нерухомим майном, однак зовсім не люблять, коли про це майно у них запитують журналісти чи громадські активісти. Найпростіший спосіб цього уникнути – зареєструвати нерухомість на своє подружжя чи батьків. Втім, питання не зникають, адже часто найближчі родичі прокурорів ніколи не займалися бізнесом і не мали можливості придбати розкішне майно.

 Ігор Філімонюк активно працював у часи Януковича. Із деяких судових рішень  дізнаємось, що він виконував обов’язки Любомльського міжрайонного прокурора. Дане рішення прийняте 27 грудня 2013 року, тобто цю посаду він обіймав якраз у розпал Революції Гідності.

Читайте також: У Луцьку знайшли крадену нафту, яку перевозили вантажівкою

На Волині втопився рибалка

В озері Глибоке, що у Маневицькому районі Волині, втопився рибалка.

Відомо, що чоловік рибалив з надувного човна, який перекинувся на середині озера. Рибалка не вибрався на поверхню.

У волинянина залишилися дружина та двоє дітей.

Троє киян зі зброєю напали на волинянина 

У Маневицькому районі правоохоронці затримали трьох киян за підозрою в розбійному нападі.

Зловмисники проникли до будинку волинянина та, застосовуючи фізичну силу, заволоділи грошима потерпілого. Усіх трьох затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Повідомлення про злочин до диспетчера служби "102" поліції Волині надійшло сьогодні близько 4 години ранку. В Манецькому районі троє зловмиснків у масках проникли до орендованого 39-річним жителем Луцька будинку. Вони зв’язали чоловіка, та, погрожуючи пістолетом, заволоділи значною сумою грошей.

За скоєння розбійного нападу слідчі ГУНП у Волинській області в співпраці із працівниками СБУ затримали трьох жителів Києва. Одного із них уже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення умисного вбивства.

Поліцейські вилучили у зловмисників пістолет і ніж, а також, викрадені гроші.

На Волині група розбійників діяла під виглядом Нацгвардії

На Волині СБУ затримала учасників організованого угрупування, які діяли під виглядом нацгвардійців.

Встановили, що зловмисники спеціалізувалися на вчиненні розбоїв, грабежів та вимаганні коштів у населення в різних регіонах країни. При цьому вони використовували форму зі знаками розрізнення Нацгвардії.

За наявною в СБУ інформацією бандити планували розширити "географію" своєї злочинної діяльності, для чого вони прибули з Київщини на Волинь.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter