У Луцьку грузин-рецидивіст жорстоко порізав поліцейського; 18-річна донька ексзаступника начальника поліції у Волинській області отримала дороговартісну автівку від батьків; На Волині затримали начальника Нацполіції, який "погорів" на хабарі; В очільниці луцьких муніципалів в авто знайшли "жучок"; У Головному управлінні Нацполіції Волині вночі провели обшуки; Поблизу Луцька – аварія: зіткнулось три автівки; У Луцьку підприємці Старого ринку активно вивозять контейнери та змінюють прописку – такими були головні новини Волині 22 лютого.

Читайте також: Повідомили деталі різанини у Луцьку, в якій постраждав поліцейський

У Луцьку грузин-рецидивіст жорстоко порізав поліцейського (фото)

У Луцьку, в барі "Мелодія", що на вулиці Електроапаратній в ніч з 21 на 22 лютого чоловік наніс ножові поранення відвідувачу. На місце терміново прибули екіпаж поліції та швидка допомога.

Раніше судимий грузин Бека, який шість років знаходиться в Укрїні, та який нещодавно, 9 січня, вийшов із СІЗО, на фоні побутового конфлікту у громадському закладі наніс 4 ножових поранення поліцейському, який зараз знаходиться у дуже важкому стані в реанімації Луцької міської клінічної лікарні.

18-річна донька ексзаступника начальника поліції у Волинській області отримала дороговартісну автівку від батьків (фото, відео)

18-річна танцівниця і засновниця власної студії східних танців Юлія Шумик отримала від батьків в подарунок новий автомобіль Toyota Corolla, вартістю близько півмільйона гривень. Батьком дівчини є ексзаступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, а нині – провідний консультант відомства Анатолій Шумик.

В соцмережі дівчина англійською мовою подякувала батькам за подарунок та написала, що "мрії здійснюються".

Читайте також: Волиняни повернуть незаконно отримані державні виплати

На Волині затримали начальника Нацполіції, який "погорів" на хабарі (фото)

На Волині затримали начальника відділу Головного управління Національної поліції в області, який одержав 3 000 доларів США неправомірної вигоди. 

За версією слідства, правоохоронець вимагав та, зрештою, отримав 3 тисячі доларів США хабара за закриття кримінального провадження за фактом незаконного заволодіння громадянином транспортним засобом марки "Volkswagen Passat".

Крім цього, він нібито обіцяв не вилучати автомобіль.

Як з’ясувалось згодом, громадянин придбав цю автівку законно, однак, продавець магазину заявив, що він її викрав.

В очільниці луцьких муніципалів в авто знайшли "жучок"

Очільниця департаменту Муніципальної варти Юлія Сиротинська знайшла у службовому автомобілі трекер для стеження за місцем положення авто.

З її слів, виявили незаконно встановлений пристрій під час мийки авто.

"Розкрутивши і розібравши знайшла сімку, батерейки, присвоєний номер і купу цікавинок. Загугливши, зрозуміла, що це засіб стеження. У народі його називають "трекер". Постає багато питань: хто? (хоча, і так зрозуміло)? Для чого, яка ціль? До кого звертатися? СБУ, Прокуратура?", – пише Юлія Сиротинська.

Читайте також: У Луцьку під колеса автомобіля потрапила дівчина

У Головному управлінні Нацполіції Волині вночі провели обшуки, – ЗМІ

У Луцьку, в ніч з 21 на 22 лютого у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області відбулися нічні обшуки та затримано начальника відділу слідчого управління ГУНП Волинської області.

Обшуки пройшли у справі про можливу корупцію. Вони відбулись як у начальника відділу слідчого управління ГУНП Волині Юрія Клока, так і в самому Головному управлінні.

Поблизу Луцька – аварія: зіткнулось три автівки (фото)

Сьогодні, 22 лютого, поблизу Ківерець, на повороті до села Веснянка близько 13:00 трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Біля міста Ківерці на повороті до села Веснянка зіткнулись три автомобілі Audi, Fiat та Skoda. На місці автопригоди працює поліція.

Читайте також: У селищі на Волині заборонили резервувати місця на кладовищі

У Луцьку підприємці Старого ринку активно вивозять контейнери та змінюють прописку (фото)

Дедалі більше підприємців з ринку "Центральний" змінюють прописку.  20, 21 та 22 лютого активно вивозять контейнери з території комунальної власності свідомі підприємці.

Муніципали нагадують, що до кінця лютого діє пільговий період переїзду на ринок "Новий".

Торговельні контейнери безоплатно допоможе перевезти департамент муніципальної варти Луцької міської ради, для цього необхідно написати заяву про допомогу в добровільному перевезенні тимчасової споруди в ЦНАПі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook