У місті на Волині військовий комісар разом із поліцією ловили призовника прямо на вулиці; У Луцьку п'яний чоловік накинувся на продавчиню у магазині через захисну маску; На Волині трагічно загинула жінка; Волинянин зґвалтував дівчинку, після чого намагався вчинити самогубство; У Луцьку п'ятеро "самооборонівців" жорстоко побили 20-річного юнака; Луцького терориста Максима Кривоша помістили в психіатричну лікарню; У полі неподалік Луцька виявили автівку з бурштином; Начальник управління Держпраці на Волині покинув свою посаду; Перший заступник голови Луцькради Григорій Недопад написав заяву на звільнення; У Луцьку "коронавірусний госпіталь" готовий приймати хворих вже цього тижня – такими були головні новини Волині 23 листопада.

Читайте також: На трасі у ДТП загинуло двоє волинян (деталі, фото)

У місті на Волині військовий комісар разом із поліцією ловили призовника прямо на вулиці (відео)

У неділю, 22-го листопада, мешканець Нововолинська став свідком ситуації, як на вулиці чатували на призовника. Чоловік розповідає, що з порушенням закону, хлопчину хотіли забрати в військкомат.

"Побачив, як йшов хлопець і його зупинили двоє чоловіків у цивільному (виявилося згодом, що це військовий комісар і ще один працівник військкомату) та один поліцейський в формі. У молодика почали перевіряти документи, причому не працівник поліції. Яка була підстава для перевірки документів, не пояснили.

Правоохоронець сказав, що хлопця затримали і везуть в військкомат. Але вилов призовників, як собак, є незаконним. Хлопець в результаті сказав, що йде в туалет, і не повернувся", – розповів Павло Голота, який вирішив стати на захист призовника.

У Луцьку п'яний чоловік накинувся на продавчиню у магазині через захисну маску

У Луцьку біля 21-ї години у приміщені продуктового магазину на проспекті Відродження нетверезий чоловік відмовився виконувати карантинні вимоги, а саме вдягнути захисну маску.

Крім того, чоловік почав проявляти агресію та висловлювати погрози. Враховуючи певну небезпеку, продавчиня натиснула "Тривожну кнопку".

Наряд поліції охорони прибув до вказаного закладу за сигналом "Терміновий виклик поліції". В приміщені магазину правоохоронці побачили нетверезого чоловіка в стані сильної агресії, який кидався на продавця, а при спробі його заспокоїти почав чинити опір. За мить чоловіка затримали.

Читайте також: Коронавірус на Волині: за добу − більше 400 нових хворих та 4 смерті

На Волині трагічно загинула жінка

Внаслідок пожежі у житловому будинку на Волині загинула жінка. Про це повідомив начальник сектору зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров.

Внаслідок пожежі, яка сталася 20 листопада у селі Холопичі Локачинського району, загинула жінка 1951 року народження.

За попередніми даними, причина пожежі – порушення правил технічної експлуатації електричних побутових приладів.

Волинянин зґвалтував дівчинку, після чого намагався вчинити самогубство

Раніше судимий волинянин, якого обґрунтовано підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої доньки своєї співмешканки, намагався вчинити самогубство. Про це йдеться в ухвалі Голопристанського районного суду Херсонської області.

Уродженець села Дерно Ківерцівського району у вересні цього року серед ночі, будучи на підпитку, зґвалтував дитину.

Того дня, 17 вересня, дівчинка лягла спати близько 9 вечора, разом із нею у кімнаті був дворічний брат та шестирічна сестра. Згодом ґвалтівник розбудив дитину й вчинив сексуальне насилля.

Читайте також: Злетів у кювет та перекинувся: у нічній ДТП загинув лучанин (деталі)

У Луцьку п'ятеро "самооборонівців" жорстоко побили 20-річного юнака (ексклюзивні подробиці, відео)

У Луцьку представники "Cамооборони Волині" побили 20-річного юнака. Били ногами по голові, душили і запихали в автомобіль, імовірно, щоб викрасти. Родичі потерпілого хлопця викликали патрульну поліцію та швидку, але поліцейські замість того, щоб затримати злочинців, допомогли їм завести авто і зникнути з місця злочину. Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Аверс".

Нагадаємо, в Луцьку в ніч з 16 на 17 листопада на бульварі Дружби Народів група з п'яти осіб жорстоко побила 20-річного лучанина.

"Я впав, тому почав прикриватися. Далі отримав два удари з ноги в ніс. І коли почав прикривати лице руками, мене стали бити по ребрах. А коли знову опустив руку, то отримав кулаком в обличчя. Ніс не зламаний, однак є дуже сильний забій. Лікар сказав, що є струс мозку", – поділився з журналістами потерпілий Олексій.

Луцького терориста Максима Кривоша помістили в психіатричну лікарню

Луцького терориста Максима Кривоша (Плохой), якого підозрюють у захопленні автобуса із заручниками, відправили в психіатричну лікарню. 

Луцький міськрайонний суд Волинської області прийняв рішення помістити в психіатричну лікарню "луцького терориста".

На початку листопада суд розглянув клопотання СБУ та прокуратури про проведення стаціонарної комплексної психолого-психіатричної експертизи підозрюваного. Попередня амбулаторна експертиза виявила певні розлади психіки у Кривоша.

Читайте також: У Луцьку на вихідних оштрафували майже 50 осіб за те, що були без масок

У полі неподалік Луцька виявили автівку з бурштином

У жителя Рівненщини поліцейські вилучили близько трьох кілограмів бурштину неподалік Луцька.

Учора, близько 15 години, працівники управління патрульної поліції під час несення служби виявили підозрілий автомобіль, який був припаркований в полі поблизу села Липини. Біля авто перебувало двоє чоловіків, під час спілкування з поліцейськими громадяни явно нервували та забороняли провести поверхневу перевірку авто, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Здійснивши перевірку транспортного засобу, належного 31-річному жителю Рівненської області, в салоні поліцейські виявили каміння бурштину, загальною кількістю – 206 штук.  

Начальник управління Держпраці на Волині покинув свою посаду

Звільнився з посади начальник управління Держпраці у Волинській області Андрій Смоляров.

Інформацію підтвердили і в управлінні Держпраці у Волинській області. Зауважили, що останній його робочий день був у п’ятницю, 20 листопада. Додали також, що Смоляров звільнився за згодою сторін.

Читайте також: На Волині киянин викрав з храму дорогоцінні прикраси, чоловік втрапив за ґрати

Перший заступник голови Луцькради Григорій Недопад написав заяву на звільнення

Перший заступник голови Луцької міської ради Григорій Недопад написав заяву на звільнення.

Про це стало відомо із розпорядження міського голови "Про скликання дистанційної позачергової 97-ї сесії міської ради".

Засідання позачергової 97-ї сесію міської ради VII скликання відбудеться 24 листопада.

Одне із питань, яке виносять на розгляд обранців, – про звільнення Григорія Недопада з посади першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

У Луцьку "коронавірусний госпіталь" готовий приймати хворих вже цього тижня (відео)

Відкриття тимчасового інфекційного шпиталю для хворих на коронавірус у Луцькому пологовому будинку затягнулося через отримання дозволу від НСЗУ.

Тимчасовий інфекційний шпиталь для хворих на коронавірус у Луцькому пологовому будинку прийматиме пацієнтів з цього тижня, хоч все необхідне обладнання давно готове.

Облаштувати акушерський корпус Луцького пологового будинку під тимчасовий госпіталь для хворих на коронавірус вирішили понад місяць тому, 10 жовтня. Затримка з відкриттям пов’язана з вимогами Національної служби здоров’я України для підписання контракту на перепрофілювання медзакладу в ковідний.

Як розповіла завідувачка інфекційним госпіталем для хворих на коронавірус Тетяна Хлєбік, труднощі були з формуванням бригад. За вимогами НСЗУ в бригаду мають входити анестезіолог, лікар-терапевт і лікар суміжної спеціальності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook