Був інтимний зв’язок ще з кількома дорослими чоловіками: повідомили нові деталі зґвалтування вітчимом 13-річної волинянки; На Волині помер талановитий наставник юних винахідників та педагог-позашкільник; У місті на Волині від коронавірусу померли дві жінки; У Луцьку в дворі поліцейські та спецпризначенці провели обшуки; Звільнили першого заступника голови Луцької міської ради − такими були головні події Волині та Луцька у вівторок, 24 листопада.

Читайте також: Нова Волинська обласна рада: 17 обранців написали заяви про відмову від мандата (список)

Був інтимний зв’язок ще з кількома дорослими чоловіками: повідомили нові деталі зґвалтування вітчимом 13-річної волинянки (відео)

13-річна дівчинка із села Риковичі, що на Іваничівщині, народила дитину від свого 63-річного вітчима. 23 листопада на ток-шоу "Стосується кожного" говорили про сексуальне насильство над дитиною та про те, що можуть зробити близькі, щоб подібні ситуації не виникали.

Про вагітність восьмикласниці стало відомо ще навесні, а в середині вересня малюк з’явився на світ.

Відразу після народження дитини в багатодітну сім’ю малолітньої породіллі навідалася поліція. За результатами ДНК було встановлено, що батьком новонародженого є 63-річний вітчим дівчинки. У її матері, 36-річної Марії, від цього чоловіка троє спільних дітей.

Мати неповнолітньої породіллі відмовляється вірити у причетність свого співмешканця до зґвалтування дочки. Батьком дитини записали 22-річного хлопця, який протягом трьох років навчався разом з дівчинкою в дитячому оздоровчому центрі.

Подробиці життя цієї багатодітної сім’ї, які стали відомі після пологів малолітньої дівчинки, просто жахають. Усі вони живуть під одним дахом з цивільною дружиною підозрюваного, Галиною. Тому в селі цю сім’ю давно охрестили "шведською".

Читайте також: На Волині жінка збирає гроші, аби визволити з тюрми ґвалтівника своєї 13-річної доньки

На Волині помер талановитий наставник юних винахідників та педагог-позашкільник

Відійшов у вічність талановитий педагог-позашкільник, натхненний наставник юних винахідників та раціоналізаторів Петро Федюк

"Петро Миколайович працював у Луцькому міському Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді на посаді керівника гуртка з 1988 р., на посаді методиста 1997-2018 рр., голова міського методичного об’єднання керівників гуртків радіотехнічного напрямку 2006-2018 рр. Як досвідчений інженер, педагог-практик, залучав талановиту юнь до наукової та дослідницько-експериментальної діяльності, надавав вагому методичну допомогу вчителям, керівникам гуртків науково-технічного напрямку", – йдеться у дописі.

Читайте також: На Волині у ДТП за тиждень загинуло два депутати (фото)

У місті на Волині від коронавірусу померли дві жінки

За минулу добу, станом на 24 листопада, померли дві мешканки Володимира-Волинського 65-ти та 64-ох років, у яких був підтверджений ковід. Про це повідомили у міськвиконкомі.

Станом на 23 листопада всього у Володимирі-Волинському та районі зареєстровано 1907 випадків захворюваності на ковід. З них 1357 – жителі міста, 550 – мешканці району.

Одужало 1544 особи. Станом на 23 листопада хворіє на коронавірус 363 людини. З них 245 – мешканці Володимира, 118- мешканці району.

Читайте також: У Луцьку на вихідних оштрафували майже 50 осіб за те, що були без масок

У Луцьку в дворі поліцейські та спецпризначенці провели обшуки (відео)

У Луцьку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 4 проходили обшуки. В результаті вилучили автівку. Трапилося це 20 листопада в післяобідню пору. Обшуки проводили працівники Ківерцівського відділу поліції. Задіяні були і спецпризначенці.

В дворі луцького житлового будинку біля припаркованої автівки зібралось чимало полісменів. Як виявилось, це працівники Ківерцівського відділу поліції. Ближче – не пускають.

"Я перепрошую, проводиться слідча дія. На даний час, будь-які коментарі відсутні, є центр зв’язків з громадськістю, м. Луцьк, вулиця Винниченка – звертайтеся туди за офіційними коментарями. Зараз поки дана слідча дія не розголошується. Це все, що я можу сказати", – говорить Роман Шелест, слідчий Ківерцівського відділу поліції.

Окрім слідчих обшуки супроводжували і спецпризначенці підрозділу КОРД. Зауважимо, що підрозділ КОРД застосовують в особливих випадках: тоді, коли можливостей оперативно-розшукових підрозділів чи сил оперативного реагування може бути замало. Що вилучили під час обшуку машини – невідомо. Слідчі вилучають і саму автівку.

Читайте також:  "Відкати" на "Великому будівництві": волинським чиновникам повідомили про підозру (фото)

Звільнили першого заступника голови Луцької міської ради

З посади першого заступника голови Луцької міської ради звільнили Григорія Недопада. Відповідне рішення розглянули та підтримали депутати міськради під час позачергового сесійного засідання 24 листопада.

Відповідно до Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", на підставі поданої заяви першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Г. Недопада, керуючись п. 1 ст. 36 Кодексу законів про працю України, міська рада вирішила задовольнити заяву першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Недопада Григорія Вікторовича про звільнення з посади за угодою сторін.

Отже, на сесії прийняли рішення звільнити 24 листопада 2020 року Недопада Григорія Вікторовича з посади першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради за угодою сторін.

Крім того, було доручено відповідним виконавчим органам міської ради провести необхідні дії, пов’язані зі звільненням.

Дане рішення підтримали 29 депутатів Луцької міської ради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook