Дівчина з Волині, яка живе в Китаї, розповіла усю правду про коронавірус, Молоді лучани отруїлися на відпочинку у Карпатах, У Луцьку затримали серійного злодія, На Волині попрощалися із передчасно померлим Героєм АТО (фото, відео), Розповіли про стан маленької дівчинки, яку батьки залишили на морозі у Луцьку – такими були головні новини Волині у неділю, 26 січня.

Читайте також: У Луцьку легковик збив п'яного пішохода (фото)

Молоді лучани отруїлися на відпочинку у Карпатах

На відпочинку у Карпатах отруїлися мешканці обласного центру Волині.

Як зазначається, 25 січня до інфекційного відділення Яремчанської міської лікарні госпіталізовано 3 осіб з діагнозом "функціональні розлади травлення". Всі троє – жителі Луцька, що перебували на відпочинку в с. Поляниця Яремачнської МР вілла "Ніколетта". А саме  1996 р.н., гр. 1997 р.н., гр. 1993 р.н.

Стан постраждалих – задовільний.

У Луцьку затримали серійного злодія

Луцькі патрульні затримали чоловіка, якого розшукувала поліція Київшини.

У ніч на 26 січня, на вулиці Липинського, в Луцьку, патрульні помітили підозрілого чоловіка.

Перевіривши його по базі, інспектори встановили, що особа перебуває в розшуку Оболонським відділом поліції у Києві за вчинення більше 20 крадіжок.

На Волині попрощалися із передчасно померлим Героєм АТО (фото, відео)

Вчора, 25 січня, в селі Кульчин Ківерцівського району відбувся похорон 51-річного демобілізованого бійця Третього батальйону 17 танкової бригади, жителя села Кульчин Жидичинської ОТГ Висоцького Володимира (позивний "Григорович"), який передчасно пішов з життя внаслідок хвороби.

Розповіли про стан маленької дівчинки, яку батьки залишили на морозі у Луцьку

26 січня інспектори Андрій і Тарас провідали дитину в інфекційній лікарні. Дівчинці привезли іграшки, одяг, печиво, книжки, світловідбивні браслети, якими малеча особливо полюбляє гратися.

Патрульні ледве стримували емоції, побачивши дитину, але погрались з нею, спілкувались та пригадували той вечір 22 січня.

"Ми одразу зрозуміли, що ситуація в цій сім’ї критична і дитину необхідно забирати, тому негайно викликали медиків та наполягли на шпиталізації, – пригадує один з патрульних. – Батьків знайшли протягом години, об’їхавши прилеглі території. Сусід, з яким ті розпивали алкогольні напої, вказав, де вони можуть перебувати. Ми приїхали на заправку, а мати з батьком спокійно п’ють каву. Про дитину, яку лишили кілька годин тому саму на вулиці, вони просто забули".

Інший патрульний додає, що в цій ситуації дивує позиція сусідів, які знали, в яких умовах проживає дитина, але не повідомляли відповідні служби.

Читайте також: У Луцьку п'яний водій скоїв аварію (фото)

Дівчина з Волині, яка живе в Китаї, розповіла усю правду про коронавірус

Волинянка Христина Лесюк, яка ось уже декілька років працює та проживає у китайському місті Ліньї у провінції Шандунь, розповіла про ситуацію зі смертоносною інфекційною хворобою – коронавірус. Про те, що ж насправді відбувається в країні, дівчина знає не зі шпальт газет і не з телебачення, адже, попри те, що перед самим спалахом епідемії вона полетіла на відпочинок до Шрі-Ланки, у Китаї в неї залишилось багато друзів.

"Мені пощастило, адже буквально перед тим, як спалахнула епідемія, я полетіла на Шрі-Ланку. Але володію інформацією про те, що відбувається у Китаї, адже через тиждень мені туди потрібно повертатися", – розповідає Христина.

Зі слів волинянки, інформація у ЗМІ про блискавичне поширення смертоносного вірусу – правдива.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook