У Луцькраді прийняли рішення, чи вводити знову жорсткий карантин у місті; Транспортний колапс у Луцьку: повідомили, яка кількість маршруток не виїхала в рейси; Побили та застосували перцевий балончик: у місті на Волині банда пограбувала валютника; Подія техногенного характеру: на волинському підприємстві пролунав вибух; У районі на Волині одужали всі хворі на коронавірус; У Луцькому міськрайонному суді виявили хворого на коронавірус; У центрі Луцька легковик протаранив учбове авто; Транспортний колапс у Луцьку: повідомили, яка кількість маршруток не виїхала в рейси; На Волині помер колишній сільський голова; У поліції Волині пояснили, що чекає на порушників карантину; На Волині у аварію потрапила матір шістьох дітей і малюк – такими були головні новини Волині 3 серпня.

Читайте також: "Таких потрібно виганяти геть": священник з Волині привітав Путіна з Днем ангела (фото)

У Луцькраді прийняли рішення, чи вводити знову жорсткий карантин у місті

Депутати Луцької міської ради обговорили питання щодо обмежувальних карантинних заходів в Луцьку та у прилуцькому старостинському округу. Про це стало відомо під час позачергової сесії сьогодні, 3 серпня.

"У місті є достатньо карантинних заходів, які діють ефективно. Нагальної потреби в зв’язку віднесенням до червоної зони – немає. Також потреби зупиняти економіку міста, ставити додаткові обмеження для населення вцілому", – заявив заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Анатолій Свірський.

Як зазначив заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, що, врахувавши усі показники, що стосуються протиепідемічного стану, депутати луцької міської ради підготували проект рішення, аби визнати рішення комісії ТЕБ неконституційним. Тому заклади дошкільної освіти, громадський транспорт та інше продовжить працювати у звичному режимі.

Побили та застосували перцевий балончик: у місті на Волині банда пограбувала валютника (фото)

У Нововолинську затримали трьох нападників, які викрали у місцевого мешканця барсетку з грішми. Про це йдеться на сторінці прокуратури Волинської області.

Завдяки скоординованим Володимир-Волинською місцевою прокуратурою діям працівників поліції невдовзі після вчинення злочину вдалося затримати трьох мешканців Житомирської області, які зранку 02 серпня 2020 року на території Нововолинського ринку вчинили розбійний напад на громадянина.

Читайте також: Депутати Луцької міськради звернулися до керівництва країни щодо скасування безпідставно запровадженого "червоного" рівня небезпеки в місті

Транспортний колапс у Луцьку: повідомили, яка кількість маршруток не виїхала в рейси

У Луцьку 3 серпня через попередження поліції не виїхали у рейси 70 маршрутних таксі. Про це телефоном повідомила головна спеціалістка відділу логістики Луцької міської ради Інна Артемчук.

Частина перевізників не вийшли через попередження від поліції про штрафи, – каже спеціалістка. Через брак автобусів маршрутки у місті переповнені.

Зі слів Інни Артемчук на лінії сьогодні курсують усі тролейбуси від Луцького підприємства електротранспорту. Також у рейс виїхали деякі маршрутки.

"Їздять зараз маршрутки №26, 28, 31, 32. Вийшли у рейс дві маршрутки №24 та 1 автобус №11", – уточнює спеціалістка.

Подія техногенного характеру: на волинському підприємстві пролунав вибух

На величезному підприємстві "Кроноспан", що знаходиться у Нововолинську, пролунав вибух.

3-го серпня мешканці Нововолинська почули гучний звук, схожий на вибух, на підприємстві "Кроноспан".

Зазначають, що вранці на лінії виробництва ДСП під час виконання будівельно-монтажних робіт підрядною організацію мала місце позаштатна подія техногенного характеру.

У районі на Волині одужали всі хворі на коронавірус

Станом на ранок 3 серпня у Старовижівському районі немає жодного хворого на коронавірус – всі одужали. Про це йдеться на сайті райдержадміністрації. 

За весь період спостереження COVID−19 виявили у 84 жителів району. Два випадки хвороби завершились летально.

"Продовжуймо максимально дотримуватися карантинних обмежень − не забуваймо одягати маски в публічних місцях і транспорті, користуватись антисептиками та дотримуватись соціальної дистанції. Це єдиний спосіб зупинити поширення COVID−19", − наголосили у пресслужбі РДА.

Читайте також: Погуляйко заявив, що карантин на Волині потрібно посилити

У Луцькому міськрайонному суді виявили хворого на коронавірус

У Луцькому міськрайонному суді Волинської області виявили хворого на коронавірусну інфекцію.

У одного з працівників Луцького міськрайонного суду Волинської області лабораторно підтверджено інфікування вірусом COVID-19. Наразі встановлено коло контактних осіб та проводиться тестування, повідомляє прес-служба суду.

"Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Луцький міськрайонний суду Волинської області продовжує здійснювати судочинство задля забезпечення доступу до правосуддя.

У центрі Луцька легковик протаранив учбове авто

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів.

Як зазначає видання, аварія сталася сьогодні, 3 серпня, близько 12.30 перед пішохідним переходом біля головного корпусу СНУ імені Лесі Українки на проспекті Волі.

Вочевидь, водій автомобіля Cherry не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення із учбовим автомобілем Renault.

Читайте також: У Луцькраді виділили кошти з бюджету для допомоги підприємцям, які "порушуватимуть" карантин

На Волині помер колишній сільський голова

Відішов у вічність колишній сільський голова на Волині. Княгининівська сільська рада висловлює найщиріші слова співчуття з приводу смерті Турека Віктора Гнатовича – колишнього Маяківського сільського голови.

"Нехай добрий, світлий спомин про Віктора Гнатовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, односельчан, усіх, хто його знав, любив та шанував.

У поліції Волині пояснили, що чекає на порушників карантину

У Волинській області від завтра поліція почне виписувати адміністративні протоколи порушникам карантину. Протоколи будуть складати на особливо злісних порушників. Про це розповіли у Головному управлінні поліції Волинської області.

У відомстві зазначили, що з 1 серпня поліція продовжує проводити профілактичну роботу, як серед людей, так і серед суб’єктів господарювання та перевізників. При цьому на сьогодні правоохоронці не складають ніяких адміністративних протоколів, оскільки розуміють усю складність ситуації.

Читайте також: На Волині чоловік впав з підводи і помер

На Волині у аварію потрапила матір шістьох дітей і малюк (фото)

У центрі міста на Волині сталась дорожньо-транспортна пригода.

Сьогодні після 10-ї години у центрі Нововолинська біля магазину "Вопак" неуважний водій скоїв ДТП.

Водій Mercedes не дотримався безпечної дистанції та спричинив зіткнення з автомобілем Renault, який згідно з правилами зупинився перед пішохідним переходом, аби пропустити людей.

У цій ситуації шкода водія Renault, який разом із дружиною віз до Львова хвору дитину.

Із 3-річним малюком ніби все добре, а от його маму забрала в лікарню "швидка". У неї травмований хребет.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook