У Луцьку 13-річна дівчина намагалась вчинити самогубство, наковтавшись таблеток; У Львові застрелився поліцейський родом з Волині; На Волині померла колишня вчителька, яка виховала не одне покоління; Третій випадок за тиждень: на Волині дівчинка намагалась вчинити самогубство, підозрюють булінг; Розшукують мешканця Луцька за крадіжку авто − такими були головні події Волині та Луцька у четвер, 4 березня.

Читайте також: "З подарунками для захисниць": невтомні волинські волонтери вчергове відправили на передову допомогу військовим (фоторепортаж)

У Луцьку 13-річна дівчина намагалась вчинити самогубство, наковтавшись таблеток

У Луцьку 13-річна дівчина намагалась вкоротити собі віку.

Дівчину каретою швидкої допомоги було доставлено з навчального закладу, в якому дитині і стало погано, до лікарні.

На щастя, її вдалося врятувати.

Інформацію підтвердили у центральній оперативно-диспетчерській службі КЗ "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", зазначивши, що дійсно такий випадок мав місце. До дитячої лікарні вчора, 3 березня, каретою швидкої доставили 13-річну дівчину з медикаментозним отруєнням. Дівчина випила велику кількість таблеток. Їй надали усю необхідну медичну допомогу.

Наразі життю і здоров’ю дівчини нічого не загрожує.

Читайте також: Порізала руки та наковталась різних пігулок: повідомили деталі отруєння 15-річної лучанки

У Львові застрелився поліцейський родом з Волині

У четвер, 4 березня, на території управління патрульної поліції Львівщини від вогнепального поранення помер поліцейський. 

34-річний поліцейський вранці заступав на зміну. Він отримав зброю, зайшов у біотуалет на території управління патрульної поліції Львівщини на вул. Перфецького, де вистрелив собі в голову. Наразі невідомо, що стало причиною такого вчинку.

Відомо, що чоловік був родом з Волині, він служив у патрульній поліції Львівщини більше трьох років.

Згодом начальник патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко підтвердив смерть патрульного. За його словами, трагічний випадок трапився через сімейні обставини.

Читайте також: Помер майстер спорту України, заступник голови Волинської федерації шахів (фото)

На Волині померла колишня вчителька, яка виховала не одне покоління

Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула колектив Грузятинської школи: на 78-ому році пішла із життя колишня вчителька Гурин Ганна Кузьмівна, яка значну частину свого життя віддала навчанню та вихованню підростаючого покоління.

"Відійшла у вічність добра і щира людина. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу її близьких та рідних. Світлий, добрий спомин про Ганну Кузьмівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого вона навчала", – зазначають освітяни.

Колишні колеги покійної згадують, що молодою, енергійною вона прийшла у колектив. А сьогодні освітяни згадують її, як мудрого вчителя, який відкривав дітям невичерпну силу знань; класовода, який вчив розпізнавати добро і зло, радив бути співчутливим.

"За роки своєї плідної діяльності Ганна Кузьмівна виховала не одне покоління, розв'язала тисячі життєвих задач і рівнянь. Та раптом списався у руках учительки той шматочок шкільної крейди, без якого себе не уявляла, обірвалася ниточка життя…

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Ганну Кузьмівну вічно житиме у наших серцях", – пишуть колеги покійної та висловлюють найщиріші  співчуття з приводу непоправної втрати дітям, онукам, рідним і близьким покійної.

Читайте також: Відійшла у вічність 13-річна лучанка, яка тривалий час боролась з пухлиною головного мозку (фото)

Третій випадок за тиждень: на Волині дівчинка намагалась вчинити самогубство, підозрюють булінг

На Волині за тиждень третя дитина намагалась вчинити самогубство. 

Подія сталася 3 березня в одній зі шкіл Любешівського району. Дівчинка випила значну кількість пігулок і їй стало зле у класі. Школярку до Любешівської центральної районної лікарні відвіз директор школи на власному авто. Дівчині надали усю необхідну медичну допомогу.

Інформацію про спробу самогубства підтвердила керівниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович.

"Під час перевірки ми виявили, що дитина не перебувала у сумнівних групах у соціальних мережах. У 13-річних дітей змінюється гормональний фон, а, отже, й психіка. І тут мають працювати батьки. Вони повинні спостерігати за своєю дитиною і в разі виникнення непорозуміння звертатися за допомогою до психологів та психотерапевтів, у тому числі й при навчальних закладах", – зазначила посадовиця.

З власних джерел стало відомо, що причиною такого вчинку став булінг у школі зі сторони однокласників.

Читайте також: Волинський нардеп пропонує присвоїти видатному політичному та військовому діячу звання "Герой України"

Розшукують мешканця Луцька за крадіжку авто (фото)

Правоохоронці розшукують 34-річного Балабаша Олега Петровича, уродженця села Переспа Львівської області, нині – мешканця Луцька.

Чоловіка обґрунтовано підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисник переховується від органів суду, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Прикмети: на вигляд – 35 років, зріст 170-175 см, волосся – світло-русе, очі – темного кольору.

 

"Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження зловмисника, просять повідомити у поліцію за телефонами: 0332-24-22-95, 0665403692, 0502328242 або 102", – просять правоохоронці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook