Стало відомо, чим отруїлися відвідувачі луцького "Базиліку"; у місті на Волині потекли резервуари з отруйними відходами; у Луцьку з вікна багатоповерхівки випав чоловік; 5 вересня у Луцьку оголосили Днем жалоби; на Волині підлітки розбили автомобіль охоронної компанії - такими були головні новини Волині та Луцька 4 вересня.

Читайте також: У Луцьку на День міста виступлять MamaRika та Ірма Вітовська

5 вересня у Луцьку оголосили Днем жалоби

У зв’язку з перепохованням загиблого під час виконання завдань у зоні антитерористичної операції на Сході України Білоуса Олександра Севастяновича у четвер, 5 вересня 2019 року, у Луцьку оголошено День жалоби.

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Улюблена страва багатьох: стало відомо, чим отруїлися відвідувачі луцького "Базиліку"

За результатами епідеміологічного розслідування спалаху в кафе "Базилік", міста Луцьк, встановлено, що причиною спалаху є сальмонела.

Як відомо, що у Луцьку у кафе "Базилік" на вулиці Кравчука, 11а отруїлися люди. Так, за медичною допомогою з ознаками гострої кишкової інфекції звернулось 8 осіб, з них – 3 дітей. Інцидент трапився 15-16 серпня. Згодом у закладі прокоментували отруєння клієнтів. 

У місті на Волині потекли резервуари з отруйними відходами

На околці Ковеля залізобетонні конструкції з отруйними відходами у прямому сенсі "тріщать по швах".

Ці резервуари були очисними спорудами колишнього крохмальному заводу, який знаходився на протилежному березі річки Турія. Під час будівництва десять гігантських бетонних чанів-відстійників так засипали землею, що з під неї виднілися лише верхівки високих багатометрових конструкцій.

У Луцьку з вікна багатоповерхівки випав чоловік

З балкону на 9 поверсі випав чоловік. Трагедія трапилася 2 вересня у Луцьку в одній із багатоповерхівок на вулиці Ветеранів, 2. Інформацію підтверлили у пресслужбі волинської поліції.

"Чоловік вийшов на балкон курити, його довгий час не було. Коли дружина вийшла, побачила його вже внизу", – повідомили у поліції.

На Волині підлітки розбили автомобіль охоронної компанії

Інцидент стався у ніч з 1 на 2 вересня у Нововолинську. Двоє підлітків розбили автомобіль охоронної компанії "Арсенал".

Як повідомив , Подія трапилася близько 2 години ночі, повідомляє начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук.

Працівники служби охорони здійсювали об’їзд містом. Двоє неповнолітніх, які раніше мали приводи в поліцію за вимагання та крадіжки, кинули цеглу в автівку та пошкодили її. Молодиків буде притягнуто до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook