Били палицями: у Луцьку чоловіки ледве не забили 17-річного хлопця; Помер волинський лікар-анестезіолог, котрий довго боровся з важкою недугою; На Волині знову зростає кількість хворих на COVID-19; Розповіли про поліцейського з Волині, якого знайшли з простреленою головою − такими були головні події Волині та Луцька у суботу, 6 березня.

Читайте також: На Волині знайшли повішеним чоловіка

Били палицями: у Луцьку чоловіки ледве не забили 17-річного хлопця

У Луцьку поліцейські оперативно встановили хуліганів, які побили 17-річного хлопця. Постраждалого госпіталізували.

У четвер, 4 березня, в приміщенні магазину, що по вулиці Декабристів в обласному центрі, палицями побили 17-річного місцевого жителя. Його госпіталізували у відділення хірургії міської лікарні.

Оперативники у співпраці із співробітниками поліції охорони встановили правопорушників. Це  − двоє жителів Луцька: 42 та 43 роки.

За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Зловмисникам, зокрема, загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Триває слідство. 

Читайте також: П’ять на одного: у місті на Волині під час святкування дві компанії вчинили бійку (фото, відео)

Помер волинський лікар-анестезіолог, котрий довго боровся з важкою недугою

На Волині відійшов у вічність лікар-анестезіолог.

"З глибоким сумом колектив комунального підприємства "Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання" повідомляє про те, що відійшов у вічність наш колега − лікар-анестезіолог Каменський Віктор Миколайович.

Віктор Миколайович довго боровся з важкою недугою і відійшов у вічність на 61-му році життя сьогодні, 6-го березня.

Каменський Віктор Миколайович більше 25-ти років пропрацював у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії нашої лікарні. Він вдень та вночі був готовий виконувати свою роботу, бо вважав допомогу пацієнтам справою усього свого життя!

Колектив КП "Володимир-Волинське ТМО" завжди будемо пам’ятати Віктора Миколайовича як висококваліфікованого фахівця, колегу, який завжди прийде на допомогу, оптиміста, виключно порядну, щиру і чесну людину.

Світлий, добрий спомин завжди житиме в серцях рідних, колег, друзів, усіх, хто його знав, любив та поважав", − йдеться у дописі.

Читайте також: Повідомили деталі трагічної смерті військового на Волині

На Волині знову зростає кількість хворих на COVID-19 (статистика на 6 березня)

В Україні станом на ранок 6 березня зафіксовано 9 144 нових випадки коронавірусу, у Волинській області – 195.

Усього станом на 6 березня в області зареєстрували 41 113 випадків.

Одужало – 37 517 осіб (за останню добу – 73).

Летальні випадки – 655 (за останню добу – 1 випадок в м. Луцьк).

Методом ПЛР всього обстежили 165 448 осіб, за минулу добу обстежили – 1290 осіб.

Читайте також: На Волині 12-річний хлопчик залишив записку та втік з дому

Розповіли про поліцейського з Волині, якого знайшли з простреленою головою

Патрульного, якого знайшли з простреленою головою в управлінні поліції у Львові, звали Сергій Панасюк. Йому було 34 роки. Він родом із Волині. Мав фах історика. Інспектором працював з 2017-го. До того рік служив у зоні АТО.

Попередньо, скоїв самогубство, розповів керівник патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко.

"Стягнень чи зауважень по службі до нього не було. Взагалі, жодних проблем. За попередньою інформацією, трагедія сталася через сімейні негаразди", − каже Пилипенко.

Знайомі кажуть, Сергій не був пригніченим. Особистими проблемами не ділився. Поводився, як зазвичай. Справу про його загибель розслідують як умисне вбивство, за словами Юлії Скупенко із Державного бюро розслідувань. Усі обставини з'ясовують.

У загиблого залишилися батьки, дружина та 12-річна донька.

Нагадаємо, у четвер, 4 березня, на території управління патрульної поліції Львівщини від вогнепального поранення помер поліцейський34-річний поліцейський вранці заступав на зміну. Він отримав зброю, зайшов у біотуалет на території управління патрульної поліції Львівщини на вул. Перфецького, де вистрелив собі в голову.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook