У селі на Волині під час гасіння пожежі виявили тіло 87-річної жінки, Під Луцьком у жахливій ДТП повністю згоріло авто: пасажири у лікарні, водій – у комі (фото), У Луцьку неадекват пропонує наркотики школярам та погрожує зґвалтуванням (фото), Президент призначив суддю Луцького міськрайонного суду – такими були головні новини Волині у понеділок, 7 жовтня.

Читайте також: Біля Луцька п'яний водій збив велосипедиста – ЗМІ (відео)

Під Луцьком у жахливій ДТП повністю згоріло авто: пасажири у лікарні, водій – у комі (фото)

На трасі поблизу села Забороль сталася аварія з постраждалими. У ГУНП у Волинській області підтвердили цю інформацію і повідомили, що на місці працює слідчо-оперативна група.

У результаті ДТП Skoda повністю згоріла, Toyota отримала значні ушкодження.

Як повідомили у Волинському обласному центрі медичної допомоги, в аварії постраждали четверо осіб, усі вони госпіталізовані.

За попередньою інформацією, в автомобілі Toyota їхала сім'я: чоловік, дружина та маленька дитина, вони отримали політравми.

У Луцьку неадекват пропонує наркотики школярам та погрожує зґвалтуванням (фото)

Батьки учнів луцьких шкіл № 17 та 23 просять поліцію затримати чоловіка, який поблизу вищезгаданих загальноосвітніх закладів пропонував семикласникам наркотики та погрожував зґвалтувати. Під час одного із таких домагань школяр, ім’я та прізвище якого зі зрозумілих причин не називають, встиг сфотографувати чоловіка на телефон.

Аби встановити особу лучанина, фото розповсюдили серед учнів та вчителів загальноосвітніх закладів. Декілька вчителів ЗОШ № 17 упізнали у ньому свого колишнього учня – 32−річного Володимира Х.

Батьки дітей забили на сполох та звернулись в правоохоронні органи. У пресслужбі ГУ НП у Волинській області підтвердили, що відповідну заяву на цього чоловіка було зафіксовано, триває перевірка.

Читайте також: Сім'ї з Волині, яка постраждала у жахливій автокатастрофі потрібна термінова допомога

Президент призначив суддю Луцького міськрайонного суду

Володимир Зеленський своїм Указом призначив 19 суддів у місцевих загальних судах. Про це йдеться в документі президента Володимира Зеленського від 7 жовтня.

На посаду судді Луцького міськрайонного суду Волинської області призначили Вячеслава Миколайовича Покидюка.

У селі на Волині під час гасіння пожежі виявили тіло 87-річної жінки

Сьомого жовтня у селі Кремеш Локачинського району спалахнула дерев’яна літня кухня. Повідомляє управління ДСНС України у Волинській області.

Повідомдення про пожежу надійшло о 00:20 годині. Приборкали вогонь працівники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Локачі та місцевої пожежної команди села Привітне.

У ході гасіння на місці пожежі виявлено тіло громадянки 1932 р.н.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook